Pula-Pola, Arena
h
Arena

Koncert

Planetarno popularni sastav 2Cellos, čine čelisti Stjepan Hauser iz Pule i Luka Šulić iz Dubrovnika.

Uspjeh dua 2Cellos klasična je priča o ostvarenju snova. Kada su mladi talenti Hauser i Šulić na violončelima obradili hit Michaela Jacksona Smooth Criminal i u siječnju 2011. ga podijelili sa svijetom putem Youtubea, nisu se nadali da će njihov uradak u roku od samo nekoliko tjedana pogledati milijuni ljudi.
Vidjevši senzacionalnu obradu, nazvao ih je sir Elton John i pozvao da mu se pridruže na turneji. Duo je ubrzo snimio i album, izvodeći Nirvanu, Stinga, U2 i druge u svom jedinstvenom stilu.

2CELLOS će u Puli sa simfonijskim orkestrom posjetiteljima pružiti jedinstveni doživljaj. U prvom dijelu koncerta stvoriti će magičnu atmosferu njihovog klasičnog repertoara kao i slavnih filmskih djela s novog albuma. Drugi dio koncerta će se nastaviti u rock i pop skladbama koje su 2CELLOS predstavili na svojim nastupima diljem svijeta.

 

Prodaja ulaznica:
www.eventim.hr

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking