Veseli prosinac u Pazinu » otkazano

Tiho na prstima, zimska čarolija ulazi u naše domove, širi se ulicama i sve oko nas ispunjava radošću blagdana. Čitav se Pazin u prosincu zaogrnuo veselim blagdanskim plaštom... A da bi posljednji mjesec u godini bio još zanimljiviji, posjetite središnji gradski trg jer tamo vas očekuje Veseli pazinski prosinac!

Slatki vikend će se održati od petka 4. do nedjelje 6. prosinca na način da će se u ugostiteljskim objektima središnje Istre nuditi palačinke spravljene po vlastitoj recepturi uz promotivne cijene.

Slatki posjeti obuhvaćaju kulturne i turističke sadržaje s područja Grada na koje se nude popusti u periodu od 4. do 6. prosinca.

Za Slatki shopping pozivaju sve zainteresirane trgovine da se pridruže ako su u mogućnosti nuditi najmanje 20 posto popusta na dio ili cijeli asortiman, te ukoliko to epidemiološke prilike budu dopuštale da u subotu 5. prosinca budu duže otvoreni u odnosu na redovnu subotu, odnosno najmanje do 17 sati.

Ove godine će biti osigurano šest adventskih kućica te osam štandova za Božićni sajam koji će trajati od 4. do 24. prosinca na glavnom gradskom trgu gdje će raspored kućica i štandova biti organiziran na način da se spriječe značajnija grupiranja posjetitelja.

 

Prikaži