TRADinETNO

Pazin je idealno mjesto za druženje, susretanje novih ljudi, ali i otkrivanje različitih kultura i narodnih običaja, uz uživanje u prekrasnom ambijentu starog pazinskog Kaštela. Sve to zajedno nudi TradInEtno, festival tradicijske i etno glazbe, na kojem se uz brojne koncerte organiziraju i folklorne večeri, plesne i vokalne radionice, projekcije etno filmova, kao i izložbe dječjih radova, a tu je i međunarodni glazbeni kamp.

Uz TradInTrade, sajam koji oživljava spomen na stare i već gotovo zaboravljene zanate, kao što su lončarstvo i klesarstvo, ali i izrada igračaka, pa i suvenira, u Pazinu se predstavljaju poljoprivredni proizvodi, ali i oni tradicijski poput uporabnih keramičkih predmeta za kuhanje, predmeti od drva, tradicijski instrumenti, rukotvorine, sve uz glazbu, ples, tradicijske igre i domaća jela.

TradInEtno je mjesto za druženje i istraživanje, razmjenu iskustava, znanja i vještina.
A želite li i sami pridonijeti očuvanju kulturne baštine, festivalu se možete pridružiti i volontirajući i tako pomoći u organizaciji, kuhanju, slaganju pozornica, plesanju i ostalim zanimljivim aktivnostima.

» www.tradinetno.com

O eventu:

Festival tradicijske i etno glazbe

Lokacija:

  • Kaštel / Pazin

Datumi:

  • 20.07. - 29.07.18

Kontakt:

  • Udruga TRADinETNO

Stranica:

Prikaži