Advent u Poreču

Ne propustite najljepši Advent u Istri!

Ove godine uživajte u još bogatijem programu, besplatnom klizanju na ledu, brojnim besplatnim koncertima, zabavnim i kulturnim programima te bogatoj adventskoj gastronomskoj ponudi.

Svečanim paljenjem lampica u Parku Matije Gupca u Poreču, 6.12.2017. svečano će započeti manifestacija Advent Poreč – Avvento Parenzo. Sve do 7. siječnja 2018. malene i velike grijat će toplina blagdana na Trgu Matije Gupca, u bajkovitoj Villi Polesini te u prostorijama Gradske knjižnice i Pučkog otvorenog učilišta.

Obitelji će najviše oduševiti besplatno klizanje na klizalištu s uključenim najmom opreme i školom klizanja. A maleni neće moći odoljeti i ostalim zabavnim besplatnim dječjim programima i blagdanskim iznenađenjima.

Novost koju donosimo ove godine, kućica Djeda Mraza dodatno će razveseliti sve mališane i odvesti ih u svijet mašte i veselja uz druženja s Djedom Mrazom, Bakom Mraz i njihovim vjernim vilenjacima. Božićni ugođaj oživjet će se i kroz gostovanje najvećih živih jaslica iz Svetog Lovreča upravo na porečkom Adventu.

Za vrijeme trajanja manifestacije, u Parku Matije Gupca uživat ćete u sjajnim besplatnim koncertima renomiranih domaćih izvođača poput Vatre, Gustafa, Songkillersa, Meritas i Jelene Radan, Marijana Bana i Diktatora, Parnog Valjka,  Night Expressa, Cirkusa i brojnih drugih.

Za vrijeme trajanja božićnog sajma mirisi i okusi Adventa širit će se iz blagdanski uređenih kućica na kojima će se moći kupiti i adventski suveniri.           

Lokacija:

  • Poreč-Parenzo

Datumi:

  • 06.12. - 07.01.18

Kontakt:

  • Grad Poreč-Parenzo

Stranica:

Prikaži