Lim Bay Challenge

Najveća pustolovina Limskog kanala vraća se u svojem trećem izdanju. Timska utrka koja će izazvati Vaš um, dovesti Vašu izdržljivost do ruba, testirati spretnost do zadnjih atoma snage i obilježiti sjećanje zauvijek.

12. i 13. svibnja u vrsarskom resort Belvedere održat će se dvodnevni pustolovni događaj u kojem će izazov pronaći svatko željan kretanja u prirodi. Prvi je dan na programu klasična pustolovna utrka u kojoj se nastupa u timovima od dva člana. S nepoznate lokacije natjecatelji će se uz pomoć kompasa i karte kretati kroz ljepote Vrsarskog arhipelaga, Limskog kanala i njegovog zaleđa. U 60 km dugoj avanturi izmjenjivati će se trčanje, vožnja biciklom, veslanje, abseil, gradska orijentacija i još poneko iznenađenje koje će sudionicima dati priliku upoznati zapadnu Istru na najzanimljiviji način. Za one željne pustolovine, ali ne potpuno spremne na cjelodnevnu aktivnost, tu je light kategorija koja će na kraćoj udaljenosti dočarati sve ljepote ovog sporta, ali ipak iskušati i Vašu izdržljivost i volju.

Drugog dana, sa startom i ciljem u Resort Belvedere, održati će se klasični treking za sve ljubitelje trčanja. Za iskusne trkače tu je planinarska kategorija duga 25 km, a ljubitelji kratkih i brzih distanci mogu se okušati u kategoriji Fun & Run dugoj 10 km. Ako vam se pak sve ovo čini nedostižno, a želite provesti aktivan dan sa svojom obitelji, tu je i obiteljska utrka duga 1 km, u duhu lova na blago, pa će i oni najmlađi na zabavan način imati priliku osjetiti što znači biti pustolovac.

I ne mislite da ne možete jer do granica se prvo mora doći kako bi se one pomakle. Vidimo se na Lim Bay Challenge-u gdje sjećanja traju.

O eventu:

Avanturistička & treking utrka

Lokacija:

  • Resort Belvedere, Limski kanal, šuma Kontija / Vrsar-Orsera

Datumi:

  • 12.05. - 13.05.18

Kontakt:

Stranica:

Prikaži