Lim Bay Challenge: Sunny winter trail

Jeste li spremni za dvije utrke u dva dana? Dosta vam je skrivanja od hladnog vremena unutar četiri zida? Imate slobodan vikend 15. i 16. prosinca? Sunny winter trail dvodnevni je trkački događaj koji će vam pružiti dašak Mediterana onda kada zima pokuca na vrata.

Vrsar i okolica Limskog kanala idealne su lokacije koje pružaju izazov za svakoga. Za iskusne trkače željne istinskog traila na raspolaganju je kategorija Sunny koja prolazi najljepšim vidikovcima Limskog kanala i završava u kampu Portosole. Staza duga oko 30 km vodi kroz zanimljivu kombinaciju mediteranskog kamenjara i obalnih šumaraka i pruža pravu sportsku i vizualnu poslasticu.

Kategorija Urban, duga 16 km, održava se drugog dana i namijenjena je klasičnim trail trkačima kao i onima koji su poklonici cestovnog trčanja. Mnoštvo urbanih stazica i makadama odvest će vas kroz parkove i kampove te Park skulptura Dušana Džamonje, a na vama je da odlučite hoće li to biti brza utrka ili nedjeljno razgledavanje okolnih ljepota.

Fun&run osmišljen je kao rekreativna utrka prvog dana traila, dužine 10 km, za sve koji žele provesti vrijeme u prirodi uz laganu šetnju ili trčanje i pogodna je za cijelu obitelj. Za one najmlađe koji tek započinju svoje prve trkačke korake Kids trail run bit će sasvim novo iskustvo koje će roditeljima omogućiti mirno poslijepodne uz izmorene potomke.

Start i cilj su u vrsarskom kampu Portosole, a pobjednici će biti proglašeni u pojedinačnim kategorijama te u etapnoj utrci u kojoj se zbrajaju rezultati ostvareni tijekom oba dana. U startnine uključeni su startni paketi i zajednički ručak tijekom dva dana, a središnje je mjesto događanja kamp Portosole.

Vidimo se na moru. Zimski san ove godine nije opcija.

Prikaži