Rovinj Music Festival

Jubilarni deseti po redu Rovinj Music festival ove se godine održava od 26. do 29. prosinca, kada će Rovinj ponovno disati uz ovaj demo festival sa tradicijom dugom 10. godina.

U devet godina Rovinj Music Festivala prodefiliralo je više od 1500 glazbenika koji su zahvaljući ovom rovinjskom festivalu dobili 'vijetar u leđa' za stvaranje nove glazbe.

Tim povodom organizatori Festivala, ove su godine umjesto natjecateljskog djela odlučili pozvati sve pobjednike Rovinj Music festivala, od 2009. godine pa sve do danas.

Uz pobjednike RMF-a i ove će godine za dobru atmosferu biti zaduženi i brojni headlineri koji će, zajedno sa bivšim natjecateljima RMF-a, zasigurno podignuti rovinjsku publiku.

Sve započinje u srijedu 26. prosinca u 19:00 sati nastupom klape Valdibora u kazalištu Gandusio. Dan kasnije u šatoru na Valdibori, rezerviran je za Glazbeni laboratorij Rovinj te dio pobjednika RMF-a.

U petak 28. prosinca u šatoru na Valdibori, uz pobjednike RMF-a nastupat će još i Neno Belan, Atomsko Sklonište i Titos boysi dok će u subotu 29.12. za dobru atmosferu biti zaduženi Šajeta, Alen Vitasović i Night Express. Koncerti na Valdibori započinju u 20 sati.

Prikaži