3. Dani mednih delicija središnje Istre

Želite li kušati delicije autohtone istarske gastronomije obogaćene pčelinjim proizvodima? Na pravom ste mjestu.

Atraktivni menu koji se sastoji od predjela, glavnog jela i deserta po promotivnoj cijeni od 120,00 kuna nudit će ugostitelji:
Agroturizam Ograde (Katun Lindarski): ravioli u umaku od kadulje, meda i pancete - zapečena rebrica sa medom, prilog krumpir na supe - Pazinski cukerančić sa malvazijom i medom
Konoba Vela vrata (Beram): suhe kobasice, svježa skuta s orasima i medom - tagliata od ramsteka s medom i narančom - čokoladna torta s medom i maslinovim uljem
Konoba-pizzera 2. Peron (Cerovlje): marinirane kozice s emulzijom meda, limuna i zelenog tabasca na posteljivi od matilovca i skute - domaća tjestenina od integralog brašna s medom, kaduljom i orasima - pačja prsa u umaku od muškata, meda i naranče sa zapečenim krem krumpirom i tikvicama - creme brulee sa Baileysom i medom
Konoba Jelenić (Lušetići): Juha od meda i mrkve - pileće trakice s umakom od meda i senfa, prilog po želji - skuta s medom i orasima
Agroturizam Stara štala (Borut): makaruni u bijelom umaku (vrhnje,2-3 vrste sira) s medom - restani krumpir, kobasice s umakom od senfa i meda, salata - palačinke sa skutom i medom
Boljunska konoba (Boljun): uštipci s gorgonzolom i mascarponeom, preliveni medom sa suhim kobasicama - svinjski file s umakom od meda i balzamičnog octa s prilogom - semifreddo od mandolata s preljevom od meda
Restoran Čiže (Trviž): sir, pršut te skuta s medom - ravioli sa skutom i medom - punjena pileća rolica sa gljivama u umaku od meda sa prilogom - palačinke sa svježim sirom i medom
Tomažova konoba (Vošteni, Sv. Lovreč): kanape s medom i skutom, suhi zarebnjak - ombolo, kobasice na marmeladi od luka i meda - medena torta, kava, medovača.


Dođite i vi na 3. Dane mednih delicija središnje Istre!

» 3. Dani mednih delicija središnje Istre

O eventu:

Gastronomska manifestacija posvećena jelima na bazi pčelinjih proizvoda

Lokacija:

  • Beram, Cerovlje, Pazin, Katun Lindarski

Datumi:

  • 01.02. - 28.02.19

Kontakt:

Stranica:

Prikaži