Valamar Trail

Trčite bespućima Istre na jedinstvenom Valamar Trailu! Nakon IstraTreka, 100 milja Istre i Valamar Terre Magice, istočna obala Istre donosi još jednu utrku - Valamar Trail.

Valamar Trail je trail running utrka, odnosno utrka trčanja u prirodi po označenim stazama, a sastoji se od tri različitih utrka. Razvrstanih po različitim težinama, utrke su namijenjene svima, od vrhunskih trail igrača do čistih rekreativaca.

Za one najbolje pripremljene su dvije utrke: najduža od 56,5 km s 1.810 m visinske razlike koja nosi i tri ITRA boda, malo kraća, dužine 30,6 km s 1.000 m visinske razlike koja nosi dva ITRA boda. Za rekreativce organiziran je slatki mali trail u dužini od 11,8 km s 390 m visinske razlike.

Sve staze prostiru se predivnom okolicom Rapca i Labina, a omeđene su Plominskim zaljevom na sjeveru i Raškim kanalom na jugu. Natjecatelji mogu uživati u prekrasnim vidicima s Oštrog, Skitače, Crne punte, Standara, ali i šarmantnim ulicama starog grada Labina i slikovitim zaseocima diljem staze.

Prijave i informacije vezane uz utrku objavljene su na stranici: www.valamartrail.com 

O eventu:

Trail utrka

Lokacija:

  • Rabac

Datumi:

  • 28.09.19

Kontakt:

Stranica:

Prikaži