Umag Welldays

01.10.2012 - 30.10.2012

Umag-Umago, Wellness centri hotela Melia’ Coral, Sol Garden Istra, Sol Umag
h
Wellness centri hotela Melia’ Coral, Sol Garden Istra, Sol Umag

Posebne ponude i pogodnosti u umaškim Wellness centrima

Sa završetkom vrućeg ljeta potrebno je pripremiti se za hladnu zimu koja je pred nama a jesenski dani wellnessa Well Days nude savršeni način za to.

Umag Welldays održava se tijekom listopada u objektima Istraturist-a. Istraturist je sa svoja tri vrhunska wellness centra pomogao u preobražaju Umaga u jednu od najljepših destinacija u Hrvatskoj, usmjerenih na opuštanje i mir.

U listopadu wellness centri hotela Sol Umag, Sol Garden Istra i Meliá Coral nude posebne wellness programe koji uključuju boravak u komfornim hotelima, uslugu polupansiona te svakodnevni ulazak u wellness centre uz korištenje sauna, hidromasažnih bazena, unutarnjih bazena i ostalih sadržaja.

Program Welldays nastoji produljiti sezonu korištenja wellnessa, otvoriti njegova vrata širem krugu potencijalnih korisnika i nuditi ga po povoljnijoj cijeni. Ujedno je prilika za uživanje u saunama i bazenima u ranu jesen, kada se zbog povoljne klime u Sjeverozapadnoj Istri može konzumirati i niz sportskih, gastronomskih i drugih sadržaja.

Za više informacija posjetite www.coloursofistria.com

Info:

Istraturist d.d.
+385 52 700 700

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking