Vožnja uz obalu

Uz miris mora, plavetnilo vedrog neba i s vjetrom u kosi - jeste li već isprobali užitak vožnje jadranskom obalom koja oduzima dah?

Prepustite se pomalo drugačijem doživljaju i dopustite da Vam nalet oduševljenja prostruji tijelom dok u najnovijem BMW-ovom kabrioletu vijugate istarskim cestama, otkrivajući blistava priobalna mjesta Istre, ali i vrckave puteljke u unutrašnjosti ovog najvećeg hrvatskog poluotoka.

Turistička zajednica Istre i BMW priredili su posebno iznenađenje i osigurali Vam pregršt snažnih emocija. Avantura započinje u trenutku kada odaberete jedan od modela iz BMW-ove serije kabrioleta čija će vas vrhunska udobnost i performanse odvesti u otkrivanje i upoznavanje istarskih krajolika i njezinih ljudi.

Od svibnja sve do rujna u ekskluzivnim istarskim hotelima možete se prijaviti i uživati u vožnji BMW Coast Drive, a uz modele BMW 6 Series Convertible i BMW 4 Series Convertible, u ponudi je i "zeleni ljubimac" - bez emisije, bešumni električni model BMW i3.

Vaša instant doza adrenalina - BMW Coast Drive - dostupna je za goste dizajn-hotela Lone i boutique hotela Monte Mulini u Rovinju, Kempinski Hotel Adriatic u Savudriji kao i u hotelima Laguna Parentium te Valamar Miramare Villas & Castle u Poreču.

Jednostavno upitajte za BMW Coast Drive i dogovorite svoj termin na recepciji navedenih hotela.

I posjetitelji gourmet-punktova mogu rezervirati svoju vožnju - u vinariji Kozlović i restoranu San Rocco rado će Vam pomoći pri organizaciji termina za BMW Coast Drive.

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016 and 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

  • Best Wine Regions for Winter and Spring Travel 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking