Vrijeme je opuštanja!

U Istri su tijekom jeseni i zime otvoreni wellness centri u kojima možete pronaći svoj mir i odmor od svakodnevnog stresa. Svaki wellness centar ima svoju tematiku i metode, ali svi imaju jedan zajednički cilj: opuštanje!

Prepustite se različitim vrstama masaža, bogatoj ponudi finskih i turskih sauna te raznim hidromasažnim (whirlpool) bazenima koji blagotvorno djeluju na tijelo i dušu. Profesionalni programi za njegu lica i tijela, moderni fitness centri, unutarnji bazeni zadovoljit će sva vaša osjetila.

Stručno i ljubazno osoblje ponudit će vam ono što je najpotrebnije kako biste vaš vikend ili slobodne trenutke posvetili sebi i svom zdravlju.
Odaberite nešto za vas iz mnoštva ponuđenog, opustite se i uživajte u wellnesu u Istri.

Uz blagodati wellness tretmana iskoristite boravak u Istri za šetnje ili trčanje uz more, vozite biciklu obilježenim bike stazama ili otkrijte čari malih mjesta u unutrašnjosti poluotoka.

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking