Nezaboravna zabava na poluotoku

Ukoliko se želite zabaviti s cijelom obitelji, u društvu ili sami uživati u vrhunskoj zabavi punoj adrenalina, svakako posjetite Aquapark Istralandia i Aquacolors Poreč, adrenalinske te paintball parkove. Doživite Istru uzbudljivim panoramskim letom, ali i skokovima s padobranom ili tandem skokovima dolaskom u Aeropark Vrsar.
Probudite vaša osjetila boraveći u prostranom parku s mediteranskim biljem ili pak otputujte u prošlost među dinosaure.

Aquacolors Poreč je vodeni park gdje i mali i veliki mogu u sigurnosti uživati u adrenalinskim aktivnostima. Park nudi čak 17 različitih atrakcija, među kojima 13 tobogana i akvagana podijeljenih na četiri vrste: adrenalinske, zabavne, relaks i one namijenjene djeci. Međusobno se razlikuju po svjetlosnim efektima, ovisno o tipu atrakcije.

Aquapark Istralandia, smješten između Brtonigle-Verteneglio i Novigrada-Cittanova, je zabavni vodeni park koji nudi brojne doživljaje i adrenalinska iskustva na svojim bazenima i toboganima. Istralandia ima i najveći bazen s umjetnim valovima u ovom dijelu Europe na kojima se može surfati, plivati ili plutati na zračnim gumenjacima. Brojni dodatni sportski i zabavni sadržaji za djecu i odrasle omogućuju zabavu i kada niste u bazenima.

Adrenalinski parkovi nude odmor pun zabave i avanture. Adrenalinski park u Umagu-Umago sastoji se od visećih staza smještenih u šumi koje su prilagođene svima te su idealno mjesto na kojemu dozu adrenalina mogu osjetiti i djeca i odrasli.
Odlična zabava za cijelu obitelj i preispitivanje granica svojih mogućnosti očekuje vas, na nekoliko različito obojanih ruta, u adrenalinskom parku u Glavanima (Barban), jednom od najvećih u Hrvatskoj!

Zip line iznad čarobne Pazinske jame je adrenalinska zabava koju ćete dugo pamtiti i koju ne smijete propustiti za vrijeme boravka u našoj regiji.

Želite li vaš odmor učiniti drugačijim tada je uzbudljiva igra paintball odličan izbor za vas. Prepustite se vrhunskoj zabavi prepunoj adrenalina u prirodnom okruženju na raznim lokacijama u Istri.

Interaktivna i zanimljiva atrakcija očekuje vas u Rovinju, Fažani, Medulinu i Rapcu ukoliko se odlučite za dnevno ili pak noćno razgledavanje i istraživanje istarskog podmorja i njegove flore i faune u crvenoj polupodmornici. Pripremite se na nezaboravno iskustvo!

Probudite ljudska osjetila u tematskom parku s aromatičnim mediteranskim biljem u prostranom arboretumu Histria Aromatica nedaleko od mjesta Bale-Valle koji vam nudi pregršt događanja i emocija.

Kad ste u Istri tada imate i mogućnost otputovati u daleku prošlost među dinosaure i doživjeti vizualno i akustično ta stvorenja koja su milijunima godina vladala zemljom.
U Istri su pronađeni ostaci dinosaura na nekoliko lokacija te su tako oni postali dio priče Dinoparka koji je prvi zabavni i tematski park u Hrvatskoj. Pripremite se za susret s najjezovitijim stvorenjima tog doba!

Ukoliko vas za vrijeme boravka u Istri dočeka koji kišni dan preporučamo vam posjet aquariumima u Puli, Rovinju i Umagu koji svojim bogatim svijetom podmorja istarskog poluotoka i sjevernog Jadrana privlače mnogobrojne posjetitelje.

Volite li adrenalinske izazove tada je Escape room Enigmarium u Puli uzbuđenje koji ne smijete propustiti. Dođite u tajanstvenu sobu i pokušajte pravovremeno odgonetnuti zadane zagonetke i dešifrirati kodove te na taj način spasiti najveći istarski grad.

Provjerite ostale atrakcije koje vam nudi istarski poluotok.

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking