Najbolje ljeto - samo u Istri!

Ovog ljeta ne propustite super atraktivne glazbene festivale i evente u Istri na kojima ćete se odlično i nezaboravno provesti.
Naravno, tu je svakako i bogata gastronomska ponuda po kojoj je Istra prepoznata i priznata destinacija. Za odmor odaberite jednu od mnogobrojnih smještajnih mogućnosti koje se nude na poluotoku, za svakog ima mjesta!

Priželjkujete ludo, zabavno i nezaboravno ljeto?! Čini se da nećete dugo čekati, jer se već u svibnju priprema party svjetskih razmjera. U Umagu ne propustite glazbeni festival Sea Star Festival na kojem će nastupiti mnogobrojni popularni izvođači, među kojima The Prodigy i Fatboy Slim.

Poreč i njegova okolica bit će centar glazbenih manifestacija. Prvi na redu je festival elektronske underground glazbe Lighthouse Festival u Taru koji uključuje više od 20 izvođača, a na izboru su još Boat party i Pool party. MTV Summerblast drugu godinu zaredom dovodi zvijezde pop i dance glazbene scene, a s velikim nestrpljenjem čekamo nastupe ikona hip hop glazbe Will Smitha i DJ Jazzy Jeffa. Uživajte tik uz more na Peškeri!
Rise Up Poreč Music Festival je pravi glazbeni spektakl koji će ugostiti uz planetarno popularnog John Newmana još mnogobrojne zvijezde, a uz vrhunsku glazbu očekuju vas i bogati dodatni sadržaji.

Seasplash festival održava se u Puli i dovodi najbolje izvođače koji predstavljaju drum and bass glazbu i kulturu. Bit će to nezaboravna četiri dana!

Pod ljetnim nebom uživajte u koncertima i jedinstvenoj atmosferi jedne od najljepših svjetskih pozornica. Rezervirajte na vrijeme svoje mjesto u pulskom Amfitearu! Nastupit će energični i planetarno popularni 2Cellos, Tom Jones koji će izvesti najveće hitove iz svoje bogate karijere, Sting koji se po treći puta vraća u Pulu te Zucchero čiji koncerti nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Dinamično ljeto u Istri nastavlja se uz Dimension festival, spektakularni festival elektronske underground glazbe koji dovodi najveća imena te glazbe u Pulu. Festival se otvara koncertom odlične Grace Jones u Areni!

Outlook Festival najveći je europski festival bass glazbe i sound system kulture i ima kultni status. Počinje spektakularnim koncertom u pulskoj Areni i idućih nekoliko dana njegovi posjetitelji uživaju u cjelodnevnoj glazbi i zabavi.

Istra je idealna destinacija i za mnogobrojne svjetske sportske manifestacije.
Ljetni ATP turnir koji se u Umagu održava više od 25 godina jedan je od najvažnijih sportskih i društvenih događaja u Hrvatskoj.

Rovinj Beach Polo Event jedini je polo događaj organiziran u ovom dijelu svijeta i pravi je sportsko-zabavni spektakl kojeg vrijedi posjetiti.

Poreč je domaćin vrhunskim sportskim manifestacijama. Croatia Match Cup jedna je od najprestižnijih svjetskih jedriličarskih natjecanja u klasi katamarana te Swatch Beach Volleyball Major Series u okviru FIVB World Toura. Ovaj spektakl gledateljima uz vrhunske odbojkaške mečeve na pijesku nudi i razne zabavne sadržaje.

Ljeto u Istri nudi mnoštvo događaja, a listu svih možete pogledati na kalendaru manifestacija.

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking