Putujte kroz vrijeme...

Istra Inspirit donosi interaktivna glumačka uprizorenja povijesno - mitoloških priča i legendi na autentičnim lokacijama. Cjelokupni spektakl potiče emocije u gostima koje će im ostati u trajnom sjećanju na vrijeme provedeno u Istri. Ljubitelji Inspirit doživljaja ove će sezone uživati u Poreču, Vrsaru, Vinkuranu (Medulin), Vodnjanu, Rapcu i Pićnu.

Ponavljaju se uzbudljive šetnje otokom Sveti Nikola tijekom Poreč Open Air festivala u sklopu kojih posjetitelji imaju priliku otkrivati priče, mitove i legende iz bogate istarske povijesti.

U sklopu Starog samanja u Vrsaru, Istra Inspirit će svojom glumom oživjeti neobična i stroga pravila nametnuta stanovništvu statutom porečkih biskupa iz 17. stoljeća.
Prepustite se šetnji romantičnim Vrsarom u sklopu Casanova toura i otkrijte neistražene dijelove starog grada nudeći nezaboravno putovanje kroz ljubavnu priču o velikom zavodniku Casanovi.

Na monumentalnom lokalitetu Cave Romane u Vinkuranu (Medulin) očekuje vas priča o rimskom ratniku Crispu i njegovoj tragičnoj sudbini. Zašto se u rasplet priče o Crispu umiješala njegova maćeha Fausta, saznajte na ovom uzbudljivom događaju. U Medulinu upoznajte tradicijske običaje i užance medulinskog porta kroz zabavne i interaktivne sadržaje Malin festa.

U Vodnjanu se odigravaju Vodnjanske štorije u kojima se posjetitelji mogu vratiti u 19. stoljeće, upoznati se sa starim zanatima i sav doživljaj pratiti uz pjesmu i ples.

U sklopu Rabac Open Air festivala na kojem će Istra Inspirit zabavljati posjetitelje očekuje vas jedna od najboljih Istra Inspirit priča. S gusarima kapetana Morgana krenut ćete na pravu gusarsku pustolovinu, a za kraj očekujte fireshow performans.

Legenda o Trnoplesarima je novi Istra Inspirit doživljaj koji se veže uz Pićan, idilično mjesto u središnjoj Istri. Pridružite se Svetom Niceforu na njegovom putovanju u Rim te otkrijte kako završava ova nova uzbudljiva priča.

» Istra Inspirit

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking