Elisabeth Debiasi

Direktorica za jugoistočnu Europu
Relais & Châteaux

Gostoljubivost i vrhunska stručnost chefova lanca Relais & Châteaux rezultat su tradicije duge čak 60 godina. Vrhunska kvaliteta ovih restorana proizlazi iz uspješne suradnje timova njihovih kuhara s lokalnim proizvođačima, farmerima, proizvođačima sira, ribarima, vinarima i svima koji će užitak u jelima učiniti nesvakidašnjim i čudesnim. Relais & Châteaux ima gotovo 530 članova, odnosno imanja u 64 zemlje, na privlačnim destinacijama, a među njihovim jedinstvenim objektima su luksuzne vile uz mora i jezera, u planinama, ali i stancije okružene vinogradima i gourmet restorani u središtima velikih gradova.

Istria Gourmet Festival: Okrugli stol 
» Globalni trendovi i najbolje prakse u luksuznom hotelijerstvu

 

Istria Gourmet Festival 2016:
Hotelijerstvo visoke kategorije
» Primjeri dobre prakse: Relais & Châteaux [pdf]
Rovinj, 10/10/2016

 

 

» Program festivala
» Informacije i prijave

Email

Sponzori

Booking