Fabio Raucci

F&B manager
Capri Palace Hotel&Spa Mytha Hotels, Capri
 
Diplomu je stekao pri I.P.S.S.A.R.-u, Državnom institutu za hotelijerstvo i ugostiteljstvo, a bogato iskustvo gradio u hotelima i restoranima vrhunske kvalitete u Švicarskoj i Italiji. Danas obnaša funkciju F&B managera u luksuznom hotelu Capri Palace Hotel & Spa u sklopu kojeg se nalazi i L’Olivo restoran ovjenčan s dvije Michelinove zvjezdice te istovremeno u hotelu Aldrovandi Villa Borghese i restoranu Assaje, ponosnog vlasnika jedne Michelinove zvjezdice.
Oba hotela kao i hotel Villa Dubrovnik dio su Mytha Anthology Hotela Dogus grupe.

Istria Gourmet Festival
» Važnost pozicioniranja/identiteta jednog restorana, razvoj i podizanje branda [pdf]

 


» Program festivala
» Informacije i prijave

Email

Sponzori

Booking