Istra.hr - službeni turistički portal Istre

online booking


kalendar

kalendar

Vrijeme Uskrsa u Istri
Vrijeme Uskrsa u Istri Opširnije
Upoznajte Istru kroz šparoge…
Upoznajte Istru kroz šparoge… Opširnije
Biciklističko proljeće u Istri
Biciklističko proljeće u Istri Opširnije
Gdje na odmor? U Istru, predlaže HolidayCheck.com!
Gdje na odmor? U Istru, predlaže HolidayCheck.com! Opširnije
Ne propustite nove Istra Inspirit doživljaje!
Ne propustite nove Istra Inspirit doživljaje! Opširnije

Uvjeti za poslovnu suradnju

Osnovni preduvjet za poslovnu suradnju jest da svi subjekti trebaju posjedovati priključak internetu, e-mail adresu kojom se i koriste, te (mobilni) telefon radi kvalitetnije i brže komunikacije s potporom iz IRTA-e i gostima.
Detaljni uvjeti suradnje navedeni su u pojedinim Ugovorima o e-distribuciji.

Što učiniti kako biste prodavali Vaše smještajne kapacitete putem destinacijskog web portala www.istra.hr / www.istra.com ?

HOTELI, TURISTIČKA NASELJA, KAMPOVI
1)    U slučaju da je Vaš objekt prezentiran na www.istra.hr / www.istra.com potrebno je:
a)    Potpisati UGOVOR O E-DISTRIBUCIJI putem destinacijskog portala za sektor hotela, turističkih  naselja i kampova. Dokument preuzmite OVDJE.
Ispunite obvezna polja s Vašim podacima, potpišite Ugovor i pošaljite jedan (1) primjerak preporučenom poštom na IRTA d.o.o., Dalmatinova 4 (OTP centar), 52 100 Pula.
b)    Po potpisu Ugovora, IRTA će Vam dodjeliti korisničko ime, zaporku i web adresu za pristup sustavu, te će Vam dostaviti upute za korištenje sustava. Potrebno je potom pristupiti sustavu za administraciju rapoloživosti i cijena Vaših smještajnih kapaciteta. IRTA-ina podrška biti će Vam na raspolaganju od ponedjeljka do petka od 08.00 do 16.00 (tel. 052 88 00 88, e-mail: info@istra.com)
2)    U slučaju da Vaš objekt nije prezentiran na www.istra.hr / www.istra.com potrebno je:
a)    Potrebno je unijeti objekt u sustav za objavu podataka. Radi što bržeg unosa, predlažemo javiti se na broj telefona 052 88 00 88 ili putem e-maila: info@istra.com .Zatražiti će se opći i specifični podaci objekta. Po objavi na portalu, potrebno je
b)    Potpisati UGOVOR O E-DISTRIBUCIJI putem destinacijskog portala za sektor hotela, turističkih  naselja i kampova.  Dokument preuzmite OVDJE.
c)    Po potpisu Ugovora, IRTA će Vam dodjeliti korisničko ime, zaporku i web adresu za pristup sustavu, te će Vam dostaviti upute za korištenje sustava. Potrebno je potom pristupiti sustavu za administraciju rapoloživosti i cijena Vaših smještajnih kapaciteta. IRTA-ina podrška biti će Vam na raspolaganju od ponedjeljka do petka od 08.00 do 16.00 (tel. 052 88 00 88, e-mail: info@istra.com )

PRIVATNI SMJEŠTAJ (Kuće za odmor, apartmani, sobe)
1)    U slučaju da je Vaš objekt prezentiran na www.istra.hr / www.istra.com potrebno je:
a)    Potpisati UGOVOR O E-DISTRIBUCIJI putem destinacijskog portala za sektor privatnih iznajmljivača.  Dokument preuzmite OVDJE.
Ispunite obvezna polja s Vašim podacima, potpišite Ugovor i poslati jedan (1) primjerak preporučenom poštom na IRTA d.o.o., Dalmatinova 4 (OTP centar), 52 100 Pula.
b)    Po potpisu Ugovora i po uplati paušalnog iznosa, IRTA će Vam dodjeliti korisničko ime, zaporku i web adresu za pristup sustavu, te će Vam dostaviti upute za korištenje sustava. Potrebno je potom pristupiti sustavu za administraciju rapoloživosti i cijena Vaših smještajnih kapaciteta. IRTA-ina podrška biti će Vam na raspolaganju od ponedjeljka do petka od 08.00 do 16.00 (tel. 052 88 00 88, e-mail: info@istra.com).
2)    U slučaju da Vaš objekt nije prezentiran na www.istra.hr / www.istra.com potrebno je:
a)    Unijeti objekt u sustav za objavu podataka. Potrebno je OVDJE  preuzeti obrazac opisa Vašeg objekta, unijeti potrebne podatke i dostaviti ih na info@istra.com ili putem faxa na 052 88 00 88.
b)    Potpisati UGOVOR O E-DISTRIBUCIJI putem destinacijskog portala za sektor privatnih iznajmljivača.  Dokument preuzmite OVDJE.
c)    Po potpisu Ugovora i uplati paušalnog iznosa, IRTA će Vam dodjeliti korisničko ime, zaporku i web adresu za pristup sustavu, te će Vam dostaviti upute za korištenje sustava. Potrebno je potom pristupiti sustavu za administraciju rapoloživosti i cijena Vaših smještajnih kapaciteta. IRTA-ina podrška biti će Vam na raspolaganju od ponedjeljka do petka od 08.00 do 16.00 (tel. 052 88 00 88, e-mail: info@istra.com).

NAPOMENA: Potpisivanje Ugovora o e-distribuciji ne uvjetuje dobivanje korisničkog imena i zaporke koji omogućuju  pristup sustavu i uređivanje i objavu podataka o smještajnom objektu.