Uvjeti za poslovnu suradnju

Osnovni preduvjet za poslovnu suradnju jest da svi subjekti trebaju posjedovati priključak internetu, e-mail adresu kojom se i koriste, te (mobilni) telefon radi kvalitetnije i brže komunikacije s potporom iz IRTA-e i gostima.
Detaljni uvjeti suradnje navedeni su u pojedinim Ugovorima o e-distribuciji.

Što učiniti kako biste prodavali Vaše smještajne kapacitete putem destinacijskog web portala www.istra.hr / www.istra.com ?

HOTELI, TURISTIČKA NASELJA, KAMPOVI
1)    U slučaju da je Vaš objekt prezentiran na www.istra.hr / www.istra.com potrebno je:
a)    Potpisati UGOVOR O E-DISTRIBUCIJI putem destinacijskog portala za sektor hotela, turističkih  naselja i kampova. Dokument preuzmite OVDJE.
Ispunite obvezna polja s Vašim podacima, potpišite Ugovor i pošaljite jedan (1) primjerak preporučenom poštom na IRTA d.o.o., Dalmatinova 4 (OTP centar), 52 100 Pula.
b)    Po potpisu Ugovora, IRTA će Vam dodjeliti korisničko ime, zaporku i web adresu za pristup sustavu, te će Vam dostaviti upute za korištenje sustava. Potrebno je potom pristupiti sustavu za administraciju rapoloživosti i cijena Vaših smještajnih kapaciteta. IRTA-ina podrška biti će Vam na raspolaganju od ponedjeljka do petka od 08.00 do 16.00 (tel. 052 88 00 88, e-mail: info@istra.com)
2)    U slučaju da Vaš objekt nije prezentiran na www.istra.hr / www.istra.com potrebno je:
a)    Potrebno je unijeti objekt u sustav za objavu podataka. Radi što bržeg unosa, predlažemo javiti se na broj telefona 052 88 00 88 ili putem e-maila: info@istra.com .Zatražiti će se opći i specifični podaci objekta. Po objavi na portalu, potrebno je
b)    Potpisati UGOVOR O E-DISTRIBUCIJI putem destinacijskog portala za sektor hotela, turističkih  naselja i kampova.  Dokument preuzmite OVDJE.
c)    Po potpisu Ugovora, IRTA će Vam dodjeliti korisničko ime, zaporku i web adresu za pristup sustavu, te će Vam dostaviti upute za korištenje sustava. Potrebno je potom pristupiti sustavu za administraciju rapoloživosti i cijena Vaših smještajnih kapaciteta. IRTA-ina podrška biti će Vam na raspolaganju od ponedjeljka do petka od 08.00 do 16.00 (tel. 052 88 00 88, e-mail: info@istra.com )

PRIVATNI SMJEŠTAJ (Kuće za odmor, apartmani, sobe)
1)    U slučaju da je Vaš objekt prezentiran na www.istra.hr / www.istra.com potrebno je:
a)    Potpisati UGOVOR O E-DISTRIBUCIJI putem destinacijskog portala za sektor privatnih iznajmljivača.  Dokument preuzmite OVDJE.
Ispunite obvezna polja s Vašim podacima, potpišite Ugovor i poslati jedan (1) primjerak preporučenom poštom na IRTA d.o.o., Dalmatinova 4 (OTP centar), 52 100 Pula.
b)    Po potpisu Ugovora i po uplati paušalnog iznosa, IRTA će Vam dodjeliti korisničko ime, zaporku i web adresu za pristup sustavu, te će Vam dostaviti upute za korištenje sustava. Potrebno je potom pristupiti sustavu za administraciju rapoloživosti i cijena Vaših smještajnih kapaciteta. IRTA-ina podrška biti će Vam na raspolaganju od ponedjeljka do petka od 08.00 do 16.00 (tel. 052 88 00 88, e-mail: info@istra.com).
2)    U slučaju da Vaš objekt nije prezentiran na www.istra.hr / www.istra.com potrebno je:
a)    Unijeti objekt u sustav za objavu podataka. Potrebno je OVDJE  preuzeti obrazac opisa Vašeg objekta, unijeti potrebne podatke i dostaviti ih na info@istra.com ili putem faxa na 052 88 00 88.
b)    Potpisati UGOVOR O E-DISTRIBUCIJI putem destinacijskog portala za sektor privatnih iznajmljivača.  Dokument preuzmite OVDJE.
c)    Po potpisu Ugovora i uplati paušalnog iznosa, IRTA će Vam dodjeliti korisničko ime, zaporku i web adresu za pristup sustavu, te će Vam dostaviti upute za korištenje sustava. Potrebno je potom pristupiti sustavu za administraciju rapoloživosti i cijena Vaših smještajnih kapaciteta. IRTA-ina podrška biti će Vam na raspolaganju od ponedjeljka do petka od 08.00 do 16.00 (tel. 052 88 00 88, e-mail: info@istra.com).

NAPOMENA: Potpisivanje Ugovora o e-distribuciji ne uvjetuje dobivanje korisničkog imena i zaporke koji omogućuju  pristup sustavu i uređivanje i objavu podataka o smještajnom objektu.

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

 • World's 2nd Best Olive Oil Producing Region

 • 20 Best World Destionations 10 Best Summer Trips

 • Best of Europe: Top 15 Food & Wine Destionations

 • Best Life Changing Trips

 • Top 10 Off the Path Wine Regions

 • Best Wine Regions for Winter and Spring Travel 2014

 • Destionation Award 2013 Beach Holidays

Istra i u 2014 . nastavlja s renomeom kao jedna od vrhunskih svjetskih destinacija nakon što je dobila niz priznanja od strane vodećih turističkih vodiča poput Lonely Planeta i National Geographic Travelera. Istarski poluotok je i dalje hvaljen od strane najpoznatijih turističkih vodiča i novinara.

Call CenterInformacije i rezervacije

+385 52 880088

 • Brošure
 • Newsletter
 • Booking

  Booking

Booking