Nagrade Zlatna koza - Capra d'oro 2017.

Kategorija: Inovativni proizvod

Hotel Amarin, rovinjske Maistre,
inovativni je turistički proizvod, namijenjen obiteljskom odmoru, potpuno prilagođen potrebama djece različitih uzrasta, kao i njihovih roditelja, a koji se uz to ističe i dizajnom, pomno osmišljenim pejzažnim uređenjem karakterističnim za mediteransko podneblje.
Hotel Amarin mjesto je gdje se djecu ne utišava, već se potiče na igru i istraživanje i to kroz sve prostore hotela. Igra istraživanja započinje od samog prilaza hotelu, kroz signalizaciju i nastavlja se kroz umjetničke instalacije u trajnoj postavi na samom ulazu u hotel te dječjoj zoni s brojnim igraonicama i malim dječjim znanstvenim laboratorijem pa sve do multimedijske dvorane za dječje predstave i projekcije.

Hotel nudi 280 smještajnih jedinica od kojih je većina s pogledom na more i Rovinj, a u sobama se nalaze interaktivne ploče kojima se potiče se kreativnost i omogućuje komunikacija između gostiju. Amarin je hotel u kojemu se slavi sloboda, mašta i kreativnost djece!

 


Arena Hospitality Group
koji nastavlja svoj inovativni put uvođenja novih usluga, zasnovanih na modernoj tehnologiji, u vlastite smještajne objekte kako bi još više podignula kvalitetu postojećih usluga i gostima omogućila što kvalitetniji boravak.

Handy je najsuvremenija mobilna i digitalna usluga za hotelsku djelatnost kojom se gostima omogućuju neograničeni pozivi i pristup internetu tijekom njihova boravka bez ikakvih dodatnih troškova, a zasada se nalazi u svakoj sobi i apartmanu u hotelima Park Plaza Histria i Arena te u naselju Verudela u Puli, kao i u medulinskom hotelu Park Plaza Belvedere.

Osim besplatnih poziva i pristupa internetu, mobilni uređaj služi gostima kao besplatni destinacijski vodič, omogućuje pozive prema recepciji i drugim odjelima te informacije o hitnim službama. S druge strane, hoteli mogu obavještavati gosta o svim novostima, informacijama i ponudama tijekom cijelog boravka bez obzira gdje se nalaze.Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking