3. Rovinjska rožica

„Rovinjska rožica“ ove godine treća po redu, je događaj koji okuplja proizvođače cvijeća s vlastitom proizvodnjom iz cijele Hrvatske, kako bi se građanima ponudio raznovrstan i bogat asortiman sadnica u cilju poticanja, širenja znanja i svijesti o hortikulturnom uređenju okućnica, balkona i vrtova. Uređeni okoliš zasigurno ostavlja upečatljiv dojam na posjetitelje i turiste, a za građane predstavlja ugodno mjesto življenja.

Osim cvjetnih izlagača, predstaviti će se i izlagači domaćih proizvoda iz vlastite proizvodnje na bazi meda, mljeka, mesa, ribe, ljekovitog bilja, uporabnih drvenih, keramičkih i staklenih predmeta kao i predmeta od recikliranih materijala.

Osim cvijeća u ponudi su i domaći proizvodi, kao i interaktivne radionice za djecu na temu ekologije, glazbe, cvijeća i zdrave prehrane. U osmišljavanju raznovrsnih programa uključuju se i djeca iz vrtića, zatim udruge, mediji i pojedinci. Kao i prošle godine i ovoga ćemo puta vrtiću donirati cvijeće o kojem će se djeca kasnije sama brinuti. Sudjeluju djeca iz hrvatskih i talijanskog vrtića, koji stvaraju cvjetnu povorku kroz grad.

Otvaranje Rovinjske rožice je 23.04., utorak u 11:00 sati na Trgu, već treću godinu za redom obilježiti će djeca vrtića Neven i talijanskog vrtića Naridola uz bogat i veseli program. Njihovi umjetnički radovi biti će izloženi na glavnom gradskom trgu.

O eventu:

Festival cvijeća i domaćih proizvoda

Lokacija:

  • Gradsko središte / Rovinj-Rovigno

Datumi:

  • 23.04. - 25.04.19

Vrijeme:

  • 9:00 - 19:30

Kontakt:

Prikaži