Istra u svjetskim medijima

  • English
    [3.02 MB]

  • English
    [1.21 MB]

  • English
    [530.37 kB]

  • English
    [1.43 MB]

  • Oscar's: Od tartufa do malvazije

    Deutsch
    [7.34 MB]


    Kulinarsko putovanje Istrom, putovanje je na koje vrijedi krenuti. Istra nudi puno više no što se to čini na prvi pogled – opisuje Oscar's Magazin, časopis namijenjen stručnjacima koji za svoje čitatelje prati novitete i trendove iz svijeta hotelijerstva, gastronomije i turizma...

  • Vinum: Kraljevstvo malvazije

    Español
    [1.70 MB]


    Očarat će vas svojom obalom i mamiti mirisom šuma, vinogradima i maslinicima i krajolicima s čempresima koji se uzdižu u nebo. Nalazimo se u Istri, u regiji malvazije, koja na trenutke podsjeća na Veneciju i Toskanu, a zatim vam se prikazuje u svojoj autentičnosti. Lijepa s velikim L, zavodljiva... nikoga ne ostavlja ravnodušnim...

  • Bild am Sonntag: Istra kao bolja Italija?

    Deutsch
    [762.34 kB]


    Tartufi, istarski pršut i sir, kamenice i svježi plodovi mora, zeleni brežuljci prekriveni vinogradima, maslinicima i čempresima, vijugave cestice do gradića s veličanstvenim palačama... Možda Istra i nije bolja Italija, no dobar original vrijedniji je od najbolje kopije!

  • Dove: Istarski svjetionici

    Italiano
    [3.80 MB]


    Časopis Dove svojim čitateljima predstavlja Hrvatsku i Istru i predlaže novu avanturu, ljetovanje u svjetionicima koji omogućuju apsolutni odmor na plaži, gdje luksuz nije potreban, a idealni su za upoznavanje 445 km istarske obale...

  • Symmetry: Uronite u Istru

    English
    [922.96 kB]


    U sve popularnijem australskom magazinu dostupnom jedino putem iPada, američki bloger Adam McCulloch objavio je članak o Istri koju opisuje kao regiju iznimnih delicija od tartufa, zapanjujuće arhitekture te prirodnih ljepota koja ga podsjeća na slike renesansnih slikara. Svoje putovanje Istrom naziva kulinarskom Odisejom...

  • Qui Touring: Poluotok skrivenog blaga

    Italiano
    [9.13 MB]


    Dvomjesečnik koji njeguje samo odabranu turističku tematiku provjerenih utisaka otkriva skrivene vrednote istarske zemlje, veličanstvenog tartufa, tradicijski slijed maslinova ulja i vina u gastronomiji koju, kako urednici ističu: Ne smijete propustiti! Unutrašnjost Istre uspoređuje se s talijanskom Toskanom kakva je nekada bila, mirna i autentična, a o kristalnom Jadranu i skrivenim uvalama govori se kao o idiličnim, gotovo rajskim mjestima. Specijalno izdanje dostupno je na punktovima Touringa (www.touringclub.it/dove).

  • The Rolls-Royce Enthusiasts’ Club 2013 Yearbook

    Ripe for Discovery
    [345.44 kB]


    Istria, on the west coast of Croatia, is one of the precious few European destinations that could genuinely be described as an undiscovered gem

  • Inspire Travel: Gastronomski užitak

    English
    [1.72 MB]


    Središnja je Europa raj za gurmane – s restoranima ovjenčanima Michelinovim zvjezdicama, mjestima za lov na izvanredan tartuf i najboljim sirevima na svijetu. Recite tartuf i izgovorili ste riječ koja pobuđuje erotične i gurmanske ideje, pisao je poznati francuski gastronom Brillat-Savarin 1825. Istra je poluotok u Jadranskom moru poznat po svemu što ima veze s tartufom!

  • Feinschmecker: Reportage

    Deutsch
    [6.89 MB]


    Jedan od vodećih svjetskih gourmet magazina predstavio je Istru na 18 stranica, a autor Achim Becker
    nije krio oduševljenje hranom koju je kušao i biranim vinima te cjelokupnim ugođajem koji prati istarsku eno-gastronomsku ponudu i zaključuje da "život može biti lijep kada je čovjek u Istri i kada jede u Istri".

  • Feinschmecker: Istrien Genuss und Magie

    Deutsch
    [5.42 MB]

Lob für Istrien

  • Best Olive Oil Region in the world 2016 and 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

  • Best Wine Regions for Winter and Spring Travel 2014

Online Booking