Erlebnisse

Air Serbia uvela novu liniju za Pulu

Nacionalna aviokompanija Srbije Air Srbija, uvela je novu avio liniju između Beograda i Pule s tri leta tjedno.

Nacionalna aviokompanija Srbije Air Srbija, uvela je novu avio liniju između Beograda i Pule s tri leta tjedno. Ovo je treća avio destinacija na Jadranskoj obali u Hrvatskoj pored već popularnih destinacija za odmor, Dubrovnika i Splita.

Na uspostavljanje linije prema Puli veliki je utjecaj imala inicijativa pokrenuta od strane predstavnika Privrednih komora Istre i Srbije. Zahvaljujući uspješnom dogovoru, letovi će ponuditi povezanost ne samo za goste iz Beograda već i za turiste iz Rusije, Skandinavije, Švicarske, Austrije i Njemačke.

Letovi iz Pule su odlično povezani preko matičnog aerodroma Air Srbije Nikola Tesla u Beogradu s velikim brojem odredišta širom Europe, uključujući Stockholm, Kopenhagen, Dusseldorf, Prag, Stuttgart, Berlin, Beč, Zurich, Moskvu te Abu Dhabi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Iz Pule, gosti Air Srbije mogu lako stići do obližnjih atraktivnih ljetovališta: Kopra, Portoroža, Poreča, Vrsara, Rovinja. Na raspolaganju je dnevna autobusna linija od Pule do Portoroža, Kopra i Opatije i cijena autobusne karte iznosi oko 10 eura.

Let do Pule obavljan je u svakoj prethodnoj ljetnoj sezoni od 2008. godine. Istra je veoma popularna destinacija za godišnji odmor. Pula, sa svojim povijesnim spomenicima, nudi mnogo sadržaja za putnike koji su ovu destinaciju izabrali za svoj godišnji odmor kao što su: Amfiteatar iz Rimskog doba, sagrađen za vrijeme cara Vespazijana, Forum, Slavoluk Sergijevaca, Dvojna vrata, muzeji, Akvarijum i mnogi drugi. Blizina Brijuna, Poreča, Vrsara, Kopra, Portoroža i Trsta, koji se nalazi na samo 123 km od Pule, čini ovu liniju još atraktivnijom.

Letovi na liniji Beograd-Pula bit će obavljani avionom ATR 72. U skladu s novim bojama, usluga na letu je također osviježena novim izborom menija i besplatnim pićem.

Letovi prema Puli bit će za vrijeme ljetne sezone, od 19. srpnja do 2. rujna.

Red letenja od Beograda do Pule:

Broj leta

Frekvencija

Odlazak

Dolazak

Vrijeme leta

Tip aviona

JU224

Uto, Čet

12:50

14:20

01:30

ATR 72

JU224

Ned

13:45

15:15

01:30

ATR 72

Red letenja od Pule do Beograda:

Broj leta

Frekvencija

Odlazak

Dolazak

Vrijeme leta

Tip aviona

JU225

Uto, Čet

14:50

16:15

01:25

ATR 72

JU225

Ned

15:45

17:10

01:25

ATR 72

Kupovina karata moguća je pozivom broja Air Serbia Call Centra 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije) ili pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inozemstva, putem Air Serbia web stranice www.airserbia.com, posjetom nekoj od poslovnica Air Serbia ili putem ovlaštenih turističkih agenata.

Show