ISTRA INFO COVID-19 X  

Top news

Hrvatska nominirana za Best Country Award 2020

Hrvatska je uvrštena u izbor za prestižnu nagradu Best Country award 2020 koju popularne britanske novine The Times & The Sunday Times i The Sun dodjeljuju najboljoj zemlji na svijetu. U užem izboru nagrade koja se ove godine dodjeljuje po osmi put, Hrvatska se našla u društvu najboljih svjetskih destinacija i to Francuske, Turske, SAD-a, Dubaija, Italije, Španjolske, Portugala, Grčke i Tajlanda. 

Glasovanje će trajati do kraja listopada, a o konačnom pobjedniku odlučuju čitatelji koji mogu glasovati putem linka i tako ujedno sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj se mogu osvojiti ekskluzivne nagrade poput boravka na Barbadosu i u Dominikanskoj Republici. Osim u kategoriji najbolje zemlje, može se glasovati u 12 ostalih kategorija poput najboljeg grada, aviokompanije i turoperatora.

Dodjela nagrade održat će se u studenom i to najvjerojatnije virtualnim putem, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju. Podsjetimo, The Times & The Sunday Times trenutno su najprodavanije tiskane novine u Velikoj Britaniji koje dnevno čita gotovo tri milijuna ljudi, dok je The Sun jedna od najpopularnijih novina s mjesečnim dosegom od preko 37 milijuna čitatelja.

the times


Neues ATP Spektakel in der Arena: Legends Team Cup

Der sensationelle Alcaraz verteidigt seinen Titel beim ATP Umag

Blaue Flagge für die besten Strände

Warnung vor Hitzewellen

Empfehlungen zum Schutz vor der Hitze

Concours Mondial de Bruxelles in Istrien 2023

The Telegraph: 15 Top Foodie Breaks

Barron's Penta: Epikureische Abenteuer

Rekordwelt des Malvasiers

Show