Press Releases

Valamar Riviera otvara vrhunsko kamping ljetovalište

Valamar Riviera u 2019. godini otvara čak dva nova objekta u Istri s pet zvjezdica - Istra Premium Camping Resort u Funtani i Valamar Collection Marea Suites u Poreču. Svi radovi u Istra Premium Camping Resortu 5* odvijaju se prema planu, štoviše, ovo kamping ljetovalište otvorit će se čak tjedan dana ranije od prvotno najavljenog pa je datum njegovog otvorenja 1. lipnja.

Ljetovalište najviše razine
Ukupne investicije za 2019. godinu iznose 616,5 milijuna kuna, a jedna od većih je repozicioniranje kampa Istra Sunny 2* u Funtani u novi premium proizvod Istra Premium Camping Resort 5*. Od ove će sezone to biti ljetovalište najviše razine i zasigurno jedan od najboljih kampova u Europi.

U ponudi ovog premium kamping ljetovališta moći će se pronaći niz novih raznovrsnih sadržaja, među kojima Aquapark s 1.000 četvornih metara vodene površine, veliku zabavnu dvoranu s kinom, pozornicom, dječjim klubovima i igraonicama te Super Maro programima za djecu, jednu od najljepše uređenih Valamar plaža s pogledom na stari grad Vrsar, svoju Piazzu, restorane, barove, V Sport Park i igrališta, kao i glamping šatore te luksuzne mobilne kućice s privatnim bazenima. Ovako uređeno kamping ljetovalište otvorit će oko 200 novih radnih mjesta.

Valamar je među prvima na Mediteranu počeo razvijati premium kampiranje s prvim kampom s pet zvjezdica u Hrvatskoj na Krku te značajnim ulaganjima i podizanjem razine usluge u Lanterna Premium Camping Resort 4* u Poreču kao u ostalim kampovima portfelja.

Camping Adriatic by Valamar, prema novoj brend strategiji, podijeljen je na tri brenda. Camping Adriatic by Valamar Premium Resorts nudi luksuzan smještaj u kamping kućicama ili glampingu uz kompletnu uslugu na tematskim plažama i bazenima, aktivan odmor, gastronomsku ponudu i autentičan doživljaj destinacije. Camping Adriatic by Valamar Resorts nudi ugođaj odmora uz more s kvalitetnim i raznovrsnim sadržajima i uslugama kampa, dok Camping Adriatic by Valamar Sunny označava odmor u netaknutoj prirodi uz čisto more.

Istra Premium Camping

Show