Priopćenja

Najavljen spektakularni dvoboj nogometnih legendi u pulskoj Areni

Uoči spektakularnog dvoboja legendi Vatrenih i legendi FC Bayern Münchena u pulskoj Areni, 8. srpnja, 2019., danas je održana najavna konferencija u Zračnoj luci Pula kojoj su prisustvovali član uprave FC Bayern Münchena, Andreas Jung, legenda svjetskog nogometa, a posebno FC Bayern Münchena, Giovani Elber te predstavnici Ministarstva turizma Republike Hrvatske, Turističke zajednice Istarske županije i Grada Pule.

Strateško partnerstvo s FC Bayern Münchenom predstavlja vrhunac svih dosadašnjih marketinških aktivnosti TZ Istarske županije te predstavlja jedan od novih načina i modela prezentacije Istre kao turističke destinacije, a događaj koji je danas najavljen jedan je od značajnijih projekata koje TZ Istarske županije provodi u okviru trogodišnje suradnje sa FC Bayern Münchenom - suradnja okrunjena u lipnju prošle godine koja je u Istru dovela jednog od najprestižnijih i najvećih nogometnih klubova na svijetu - FC BAYERN MÜNCHEN.

Taj ugovor predstavlja najveći i najsnažniji iskorak destinacije Istre u marketinškom smislu, a učinci partnerstva imat će utjecaj na globalnoj razini prije svega radi popularnosti navedenog kluba u svijetu. S obzirom da strateški partner Istre ima sjedište u Bavarskoj/Njemačkoj, ova ključna suradnja daje dodatnu snagu, jer je Njemačka jedna od vodećih gospodarskih sila u svijetu, a istodobno je i najznačajnije emitivno tržište za Hrvatsku, odnosno Istru.

Antički amfiteatar u Puli 8. srpnja po prvi put u povijesti na jedan dan postaje nogometno igralište za spektakularni sportski događaj u kojem će snage odmjeriti legende FC Bayern Münchena protiv legendarnih Vatrenih.

Senzacionalna revijalna utakmica počinje u 20 sati uz zabavni program i prateću animaciju. Ulaznice se mogu kupiti u pretpodaji na ticketshop.hr i na svim Tisak media prodajnim mjestima. Dođite i podržite naše Vatrene!

Doživite i vi nezaboravno i neponovljivo iskustvo.

» Opširnije

 

Prikaži