Priopćenja

Izbor najboljih u turističkom marketingu Istre

U punom su jeku pripreme za dodjelu godišnje nagrade Zlatna koza - Capra d'oro koju Turistička zajednica Istarske županije dodjeljuje od 1995. godine za izuzetan doprinos na području marketinških aktivnosti u turizmu Istre.

Ovogodišnja svečanost održat će se 17. prosinca u 13 sati u u Wine & Heritage Hotelu Roxanich u Motovunu.

Dodjelom ove nagrade, županijska Turistička zajednica nastoji potaknuti sve sudionike istarskog turizma na poboljšanje kvalitete promocije destinacije, na uvođenje inovacija, na osmišljavanje novih priča.

Raznovrsnost i kvaliteta kandidatura koje svake godine pristižu na adresu županijske Turističke zajednice ukazuju da istarski turistički sektor vrvi idejama i programima, od kojih su neki na razini najsuvremenijih trendova u branši. Sve su istaknutiji pojedinci koji su znatan dio svog profesionalnog i privatnog djelovanja usmjerili upravo u izgradnju novih turističkih proizvoda, što iziskuje dobru ideju, umrežavanje i organizaciju te naporan i konstantan rad. Rezultat toga je bujanje turističkih priča – od onih u malim obiteljskim domaćinstvima do aktivnosti realiziranih u najvećim hotelijerskim sustavima.

Opširnije o nagradi
www.istra.hr/zlatna-koza

Prikaži