ISTRA INFO COVID-19 X  

Priopćenja

Sudjelujte i vi: #EnjoyTheMagicOfCroatia

[01.12.2020.]

Hrvatska turistička zajednica pokrenula je blagdansku inicijativu #EnjoyTheMagicOfCroatia kojom se domaći i strani turisti pozivaju na upoznavanje ljepota Hrvatske u vrijeme adventa i to kroz fotografije i video zapise na društvenim mrežama koje će se objavljivati na platformi: croatia.hr/en-GB/travel-info/enjoy-the-magic-of-croatia

enjoy the magic

Nastavno na promjenu koncepta s #EnjoyTheColoursOfCroatia na #EnjoyTheMagicOfCroatia izmijenjena je i web stranica koja će se svakodnevno dopunjavati s novo pristiglim odgovarajućim fotografijama. Stranica s objavama kreće s prvim danom prosinca, a njihov je s cilj dočarati blagdansku atmosferu, zimski ugođaj, ali i prikazati specifične i autohtone običaje naših destinacija. Fotografije mogu biti i tematske, tj. ne moraju nužno prikazivati samo destinaciju već mogu biti i fokusirane na gastro i eno proizvode tipične za zimski period u destinaciji.

Kampanji se mogu pridružiti svi dionici turizma u Hrvatskoj - i to na dva načina:

1) objavom na vlastitom Facebook, Instagram i Twitter profilu uz hashtag #EnjoyTheMagicOfCroatia (objavljivati možete fotografije i videozapise)

2) slanjem fotografija/materijala na e-mail adresu: enjoytheview@htz.hr:
» ako fotografiju prati neka zanimljiva priča koju biste rado podijelili, kratak opis je više nego dobrodošao (materijale je potrebno dostaviti na engleskom jeziku)
» prilikom dostave fotografija potrebno je naznačiti ime autora tj. vlasnika fotografije (kojeg je HTZ dužan označiti i istaknuti prilikom objave)
» osim putem emaila, fotografije se mogu dostaviti i putem Instagrama, direktno putem platforme @enjoytheview_fromcroatia


» croatia.hr/en-GB/travel-info/enjoy-the-magic-of-croatia
» www.instagram.com/explore/tags/enjoythemagicofcroatia/

Prikaži