ISTRA INFO COVID-19 X  

Natječaji, pozivi i obavijesti

Pravila kreativnog natječaja

Pula Arena

Visit Istria vas vodi na nogometni spektakl u Areni kakav svijet još nije vidio!

ORGANIZATOR I TRAJANJE
Organizator natječaja je Turistička zajednica Istarske županije (Pionirska 1a, 52440 Poreč), a prvodi ga IRTA d.o.o. - Istarska razvojna turistička agencija (Pionirska 1a, HR-52440 Poreč), u daljnjem tekstu organizator. Nagradni natječaj započinje 28.06.2019. i traje do 03.07.2019. u 12:00 sati. Nagradni natječaj se priređuje radi promidžbe nogometne utakmice i popratnog programa koji će se održati u pulskoj Areni, 08.07.2019. s početkom u 20:00 sati. Natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane društvenih mreža, Instagram ni Facebook, niti je povezan s Instagramom i Facebookom.

NAGRADE
Ukupno se dodjeljuje šest ulaznica.
Odabrat će se tri dobitnika, a svaki će dobiti po dvije ulaznice za nogometnu utakmicu.

UVJETI SUDJELOVANJA
Za sudjelovanje u natječaju korisnik treba opisati u komentaru ispod objave na Facebook stranici (@Visit Istria) zbog čega bi baš on trebao osvojiti dvije ulaznice za spektakl u Areni - revijalnu utakmicu legendi minhenskog Bayerna i legendi Vatrenih.

Organizator natječaja zadržava pravo ne uzeti u obzir odgovore koji nisu sadržajno primjereni te u bilo kojem trenutku (tijekom ili po završetku natječaja) diskvalificirati sudionike za koje utvrdi bilo kakve nepravilnosti.
Korisnik prihvaća pravila nagradnog natječaja sudjelovanjem.

ODABIR DOBITNIKA
Sukladno rezultatima dodjeljuju se tri nagrade. Organizator će obavjestiti dobitnike o nagradi u najkraćem mogućem roku nakon završetka natječaja na Facebook stranici, a oni će se potom javiti u Inbox s podacima. Ukoliko se dobitnici ne jave u definiranom roku za preuzimanje nagrada, nagrade se uručuju sljedeće rangiranim dobitnicima.

Svaki sudionik u natječaju može sudjelovati jedanput i taj prvi put će se smatrati važećim kojim se kandidira za nagradu.

Organizator okuplja nepristrani žiri koji će odlučiti o kreativnosti prijedloga, a uzet će se u obzir kreativni odgovori koji zadovoljavaju sljedeće kriterije:
• Prijedlog je originalan, kreativan i inovativan, zadovoljava sve zadane kriterije te je u skladu sa zadanim ciljevima;
• Kreativni odgovor je u skladu s ciljevima i vizijom pod kojima se vodi promocija Turističke zajednice Istarske županije na svim službenim kanalima;
• Kreativni odgovor je u skladu s ciljevima i vizijom strateškog partnerstva čiji je cilj bio spojitit dva premium brenda, Turističke zajednice Istarske županije i FC Bayern Münchena, jednog od najvećih nogometnih klubova na svijetu, koji je potpisan u lipnju prošle godine, a sklopljen je na tri godine;
• Kreativnim odgovorom se promiče istarska kulturno - povijesna baština, te manifestacije koje se organiziraju u Areni u Puli.

Lajkovi komentara kojim se korisnik prijavljuje nisu odlučujući pri finalnom odabiru dobitnika, ali mogu pomoći žiriju pri odluci.

Dobitnik se slaže s time da se njegovo ime navede kao dobitnika nagrade te da se njegov odgovor objavi na službenim kanalima organizatora.

Dobitnik nagradu može preuzeti samo uz predočenje osobnog dokumenta s fotografijom.

Dobitnici nagradu preuzimaju u uredu IRTA d.o.o - Istarske razvojne turističke agencije na adresi Dalmatinova, 4 - II. kat, 52100 Pula, najkasnije do 08.07.2019. do 16:00 sati.

OSTALO
Zaposlenici Turističke zajednice Istarske županije, Istarske razvojne turističke agencije i drugi suradnici koji sudjeluju u osmišljavanju natječaja ne sudjeluju u samom natječaju, kao ni njihove obitelji.

Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u natječaju u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade maloljetna osoba, Organizator će uručiti nagradu osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos te nakon što roditelj, odnosno staratelj potvrdi prihvaćanje Pravila natječaja.

Sudionici koji sudjeluju u kreativnom nagradnom natječaju nemajo pravo zahtijevati drugačije nagrade ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora nagradnog natječaja prema dobitniku.

Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima.

Sudionik koji sudjeluje u kreativnom nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni. U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Županijski sud u Puli.

Prikaži