Natječaji, pozivi i obavijesti

Pravila nagradnog natječaja

Osvojite #PricelessCroatia iskustva u Istri s Mastercardom i Visit Istria

ORGANIZATOR I TRAJANJE
Organizator natječaja je Turistička zajednica Istarske županije (Pionirska 1a, 52440 Poreč), a provodi ga IRTA d.o.o. - Istarska razvojna turistička agencija (Pionirska 1a, HR - 52440 Poreč), u daljnjem tekstu organizator. Nagradni natječaj započinje 02.09., a traje do 16.09. u 12:00 sati. Nagradni natječaj se priređuje radi promidžbe Priceless Croatia iskustava Mastercarda u Istri.

Natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane društvenih mreža, Instagram ni Facebook, niti je povezan s Instagramom i Facebookom.

NAGRADE
Ukupno se dodjeljuju tri nagrade.

Odabrat će se tri dobitnika, od kojih će autor najbolje ocijenjenog komentara osvojiti Priceless Croatia iskustvo Mastercarda: „Vikend za dvoje u Istri u San Servolo Resort & Beer Spa (dva noćenja s doručkom)“, autor drugog najbolje ocijenjenog komentara će osvojiti Priceless iskustvo Mastercarda: “Večera za dvoje u San Rocco Heritage Hotel & Gourmet Restaurant“ dok će autor trećeg najbolje ocijenjenog komentara osvojiti Priceless iskustvo Mastercarda: „Lov na tartuf uz stručne vodiče restorana Zigante“.

UVJETI SUDJELOVANJA
Za sudjelovanje u natječaju korisnik treba opisati u komentaru tekstom (max. do 250 znakova), fotografijom ili videom ispod objave na Facebook stranici (@Visit Istria) simpatični i šaljivi opis uživanja u Istri inspiriran Mastercardovim claimom: “Započni nešto neprocjenjivo“ ili objavljuje fotografiju ili video na osobnom otvorenom Instagram profilu uz hashtagove #pricelesscroatia #visitistria uz oznaku @mastercardhr i @visitistria.

Organizator natječaja zadržava pravo ne uzeti u obzir odgovore koji nisu sadržajno primjereni te u bilo kojem trenutku (tijekom ili po završetku natječaja) diskvalificirati sudionike za koje utvrdi bilo kakve nepravilnosti.

Korisnik prihvaća pravila nagradnog natječaja sudjelovanjem.

ODABIR DOBITNIKA
Sukladno rezultatima dodjeljuju se tri nagrade. Organizator će obavijestiti dobitnike o nagradi u najkraćem mogućem roku nakon završetka natječaja na Facebook stranici, a oni će se potom javiti u Inbox s podacima. Ukoliko se dobitnici ne jave u definiranom roku za preuzimanje nagrada, nagrade se uručuju sljedeće rangiranim dobitnicima.

Svaki sudionik u natječaju može sudjelovati jedanput i taj prvi put će se smatrati važećim kojim se kandidira za nagradu.

Organizator okuplja nepristrani žiri koji će odlučiti o kreativnosti prijedloga, a uzet će se u obzir kreativni odgovori koji zadovoljavaju sljedeće kriterije:
• Prijedlog je originalan, kreativan i inovativan, zadovoljava sve zadane kriterije te je u skladu sa zadanim ciljevima;
• Kreativni odgovor je u skladu s ciljevima i vizijom pod kojima se vodi promocija Turističke zajednice Istarske županije na svim službenim kanalima;
• Kreativni odgovor je u skladu s ciljevima i vizijom strateškog partnerstva čiji je cilj bio spojiti dva premium brenda, Turističke zajednice Istarske županije i Mastercarda;
• Kreativnim odgovorom se promiče Mastercardov claim: „Započni nešto neprocjenjivo“.

Lajkovi komentara kojim se korisnik prijavljuje nisu odlučujući pri finalnom odabiru dobitnika, ali mogu pomoći žiriju pri odluci.

Članove žirija čine Denis Ivošević, direktor Turističke zajednice Istarske županije, Vesna Ivanović, marketing manager Turističke zajednice Istarske županije, Helena Šekerija, marketing Mastercarda.

Dobitnik se slaže s time da se njegovo ime navede kao dobitnika nagrade te da se njegov odgovor objavi na službenim kanalima organizatora.

Dobitnik nagradu može preuzeti samo uz predočenje osobnog dokumenta s fotografijom.

Dobitnici nagradu preuzimaju na način da na email adresu koju pošalje Organizatoru u Inbox prime vaučer kojim koriste iskustvo na lokaciji partnera.

OSTALO
Zaposlenici Turističke zajednice Istarske županije, Istarske razvojne turističke agencije, Mastercarda i drugi suradnici koji sudjeluju u osmišljavanju natječaja ne sudjeluju u samom natječaju, kao ni njihove obitelji.

Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u natječaju u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade maloljetna osoba, Organizator će uručiti nagradu osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos te nakon što roditelj, odnosno staratelj potvrdi prihvaćanje Pravila natječaja.

Sudionici koji sudjeluju u kreativnom nagradnom natječaju nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora nagradnog natječaja prema dobitniku.

Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima.

Sudionik koji sudjeluje u kreativnom nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni. U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Županijski sud u Puli.

Prikaži