Choco fest

Lokacija:

  • Brtonigla-Verteneglio

Datumi:

  • 18.02. - 19.02.23

Kontakt:

Stranica:

O eventu:

Festival čokolade


Strastveni čokoljupci koji uvijek traže više u slatkom svijetu čokoladnih okusa i mirisa pozivaju se u Brtoniglu na dvodnevni Choco Fest koji svojim gostima otkriva nove trendove sljubljivanja čokolade i različite delicije koje se od nje mogu napraviti u kombinaciji s čašom vrhunskog vina spoj je kojemu nitko ne može odoljeti.

Prezentacije, degustacije čokoladnih delicija, vina i raznovrsnih čokoladnih proizvoda, neke su od ponuda strastvenim čokoljupcima.

Za ljubitelje sporta, u subotu se održava Brtonigla Adventure Trek s okusom mora i soli. Prijavite se i otkrijte kako se čokolada i vino sljubljuju sa sportom!

Choco Fest otvara svoja vrata u subotu i nedjelju 18. i 19 veljače. Sajam je otvoren posjetiteljima od 12 do 20 sati, a u subotu po završetku sajma posjetitelji će moći uživati u after partyju Choco festa u ritmu glazbe. Istrian street food i Vino-beer-gin zavest će vas okusima i mirisima.

O programu
U subotu od 14:00 do 15:00 sati pulski chocolatier i vlasnik obrta VR Choco Art Vili Radonić prezentirati će put od sjemenke kakaa do pločice čokolade. U sklopu sajma moći ćete uživati u umjetničkoj atmosferi koju ćete stvoriti s akademskom slikaricom Mirnom Sišul, riječ je o radionicama Art & Wine, slikarskim radionicama uz degustaciju renomiranih brtoniških vina koja će se održati u subotu od 16:00 do 19:00 sati. Subotnje druženje nastavlja se do 22:00 sata uz duo Little Whisper i eno-gastronomskom ponudom poluotoka - Istrian street food.

U nedjelju od 13:00 do 15:30 sati ne propustite izradu slatkih dragulja, čokoladnih pralina Kristine Jehnić iz umjetničkog ateljea KJ Pastry koja svoje unikatne proizvode oslikava kistovima, u raznim bojama. Program se nastavlja od 16:00 do 19:00 sati radionicom izrade nakita kreatorice Mirne Sišul, Art & Wine. (za radionicu je potrebna prijava na info@tzo-brtonigla.hr jer je broj sudionika ograničen).

Na dvodnevnom Choco festu očekuje vas bogata cjelodnevna gastronomska ponuda Istrian street food uz vina, gin i craft pivu i naravno, glazbenu animaciju.

» Program 2023 [pdf]
» Facebook/Instagram: Visit Brtonigla Verteneglio



Prikaži