Free Walking Tours: Central Istria

Lokacija:

  • Pazin

Datumi:

  • 01.07. - 31.08.22

Kontakt:

O eventu:

Otkrijte priče šarmantnih mjesta središnje Istre! Tijekom mjeseca srpnja i kolovoza Turistička zajednica središnje Istre (TZSI) organizira besplatne obilaske atraktivnih gradića u srcu Istre središnje, na hrvatskom i engleskom jeziku u pratnji licenciranog turističkog vodiča za Istarsku županiju.

Ponedjeljkom: Sveti Petar u Šumi - Tinjan
Utorkom: Pazin
Srijedom: Sveti Lovreč
Četvrtkom: Pićan - Gračišće

Rezervacija mjesta je obavezna:
TA Contineo: +385 52 621045, info@contineo.com.hr


Sveti Petar u Šumi - Tinjan

Ponedjeljkom u 18:00 sati na rasporedu će biti razgled Svetog Petra u Šumi i Tinjana. Okupljanje je ispred Pavlinskog samostana u Svetom Petru u Šumi. Važno je i najaviti kako će svakog drugog ponedjeljka u Tinjanu biti organizirana Tinjanska tržnica na kojoj će posjetitelji moći kušati i kupiti proizvode lokalnih proizvođača.

Pazin
Utorkom biti će organiziran razgled Pazina, okupljanje je ispred Pazinskog kaštela. U sklopu razgleda moguće je posjetiti i Pazinski kaštel, odnosno Etnografski muzej Istre i Muzej grada Pazina, pa će okupljanje za sve zainteresirane biti sat vremena ranije, u 17:00 sati. Ulaznicu za muzeje potrebno je doplatiti, a cijena je 15 kuna.

Sveti Lovreč
Svake srijede u 18:00 sati kreće razgled Svetog Lovreča. Okupljanje i susret s vodičem predviđen je na parkiralištu u Istarskoj ulici, ispred caffe bara Dom.

Pićan - Gračišće
Svakog četvrtka s početkom u 18:00 sati započinje obilazak Pićna i Gračišća. Okupljanje je u Pićnu, u parku ispred kapele sv. Roka, a nakon razgledavanja mjesta sudionici vlastitim prijevozom odlaze do Gračišća gdje slijedi nastavak vođenog obilaska.



Prikaži