Prosinac u Puli

Lokacija:

  • Pula-Pola

Datumi:

  • 01.12. - 31.12.19

Kontakt:

Stranica:

O eventu:

Kulturno-umjetnički program


Manifestacija Prosinac u Puli ovih prazničnih dana donosi Puljanima i njihovim gostima brojna događanja na raznim lokacija. Bogat program tradicionalne manifestacije Prosinac u Puli - Dicembre in città i ove će godine građanima Pule i sve brojnijim posjetiteljima ponuditi obilje kulturnih i zabavnih manifestacija, programa, predstava i koncerata.

Manifestaciji se posebice raduju najmlađi kojima je namijenjeno čak više od 80 programa. Gradsko šetalište pretvoriti će se u Čarobnu šumu i ugostiti će brojne programe za djecu, a svoje će boravište u Pulu preseliti i Djed Mraz, koji će svoju kućicu smjestiti u centralni dio. Društvo će mu praviti Baka Mraz i vilenjaci, svakodnevno će se odvijati zabavni, plesni i pjevni programi koji će uveseljavati blagdansko doba kako bi središte Pule postalo najzabavniji park u prosincu.

Prosinac u gradu trajat će punih 32 dana, tijekom kojih će svatko moći pronaći nešto za sebe. Više o programu te raspored i satnice svih događanja mogu se pronaći na stranici www.prosinacupuli.hr



Prikaži