Vinski grad

Lokacija:

  • Titov park / Pula-Pola

Datumi:

  • 17.07. - 02.08.20

Vrijeme:

  • 19:00 - 02:00

Kontakt:

Stranica:

O eventu:

Vinski festival


Ovaj jedinstveni vinski festival „Vinski grad“ održava e već drugu godinu za redom u Puli. U 2019. godini prvi put je organiziran ovaj festival koji je imao jako pozitivan odjek kod građana i gostiju grada Pule.

Tako će i ove godine od 17. srpnja do 2. kolovoza u večernjim satima, od 19:00 do 02:00, Titov park u Puli postati predivna vinska oaza. Posjetitelji će, u ugodnoj, opuštenoj ljetnoj atmosferi i uz ugodnu glazbu, moći isprobati odlična vina iz svih hrvatskih regija i inozemstva, po povoljnim i pristupačnim cijenama.

Ulaz na festival je besplatan, a sve što trebate učiniti da biste uživali u vinskim večerima je „posuditi“ vinsku čašu na ulazu za 30 kuna, te zamijeniti novac za posebnu valutu Vinskog grada - wine money - i avantura može početi!

U rustikalne bijele drvene kućice, postavljene u Titovom parku uselit će neki od najznačajnijih hrvatskih vinara današnjice, a pobjednici najvažnijih svjetskih vinskih natjecanja, International Wine Challenge i Decanter, predstavit će svoja vina okrunjena medaljama.Prikaži