Listopad u Kinu Valli

Lokacija:

  • Kino Valli / Pula-Pola

Datumi:

  • 01.10. - 30.10.21

Kontakt:

Stranica:

O eventu:

Programi u listopadu


Info i online prodaja ulaznica: www.kinovalli.net/cijene-ulaznica-2/

Blagajna se otvara sat vremena prije prve projekcije. Sjedala su numerirana.

Raspored: www.kinovalli.net/kalendar

Nakon 15 mjeseci iščekivanja, u Kino Valli stiže Za smrt nema vremena. James Bond napustio je aktivnu službu, no njegov mir poremeti stari prijatelj koji ga odvodi na trag zlikovca naoružanog opasnom tehnologijom. Na velike ekrane vraća se Tom Hardy s filmom Venom 2 u kojemu igra jednog od najkompleksnijih Marvelovih likova, a u dramskom trileru Svinja Nicholas Cage utjelovljuje samotnjaka koji se ne miri s otmicom svog ljubimca. Stiže i novi film Ridleya Scotta, Posljednji dvoboj, povijesna drama o dvoboju kojemu je prethodila optužba za silovanje, Dina o sinu plemićke obitelji kojemu je povjerena zaštita najvitalnijeg elementa u galaksiji i Supernova, drama o paru koji se suočava s dijagnozom demencije. S prizvukom komedije prikazat će se francuski Ludi Pierrot s legendarnim Jean-Paul Belmondom u glavnoj ulozi i čileanski Agent krtica o privatnom detektivu koji infiltrira krticu u dom za starije.

Nova sezona programa Filmovi za sva vremena donosi ciklus filmova redatelja Wonga Kar-Waija. Prikazat će se Pali anđeli, priča o plaćenom ubojici koji se namjerava umiroviti, Raspoloženi za ljubav o susjedima koji se zbliže nakon što saznaju da ih supružnici varaju, kriminalistička drama o životu dvojice policajaca nakon prekida Chunking Express i Sretni zajedno u kojemu se odnos jednog para poremeti na putovanju u Argentinu.

Prvi vikend u listopadu posljednja je prilika za animirani film Mali šef: obiteljski posao o otuđenoj braći koje ujedini beba sa stavom. U kino stiže Obitelj Addams 2: Izlet, simpatična avantura najšašavije 'spooky' obitelji i Nesavršeni robot Ron priča o dječaku i Ronu, njegovom novom digitalnom uređaju koji može hodati i razgovarati, no koji ima grešku.

Sezona Met Opere započinje s dvije veličanstvene produkcije Boris Godunov 9. listopada i Oganj zapretan u kostima mojim 23. listopada. Ukupno će se prikazati deset opera, a cijena ulaznice za minimalno šest prijenosa iznosi 55,00kn po prijenosu (za paket kupljen do 10. siječnja), dok pojedinačna iznosi 75,00kn po prijenosu.

 



Prikaži