Dani Lungomare Plaze

Lokacija:

  • Šetalište Vijeća Europe / Rovinj - Rovigno

Datumi:

  • 16.09. - 20.09.19

Kontakt:

Stranica:

O eventu:

Uživajte u večernjim glazbenim nastupima, dnevnim i večernjim degustacijskim menijima te u shopping ponudi s najljepšim pogledom na Mediteranu.


Od ponedjeljka do četvrtka grill restoran Primi Terreni nudit će mesni degustacijski meni s dva slijeda i desertom dok će restoran Bitinada pripremiti riblji meni od dva degustacijska slijeda. U utorak i četvrtak s početkom u 20 sati nastupit će Klapa Valdibora dok će u srijedu prisutne zabavljati Backing Tracks bend.

U petak, 20. rujna, u 18 sati, na šetnici podno Grand Park Hotela Rovinj, održat će se modna revija kojom će se predstaviti ponuda trgovina na Lungomare Plazi. Riječ je o poznatim zagrebačkim Concept Storeovima Garderoba, Nicola's, More More, Dea Orh, Belle Epoque, trgovina Vilebrequin i Five Star Fashion koji nude asortiman odjeće i obuće vrhunskih svjetskih brendova poput Ganta, Barboura, Polo Ralph Laurena, La Martine i Sebaga, Orlebar Brown, Heidi Klein, Zimmermann, Camilla, Cult Gaia, Stine Goya, Rodebjer, Isabel Marant, Etoile, Ulla Johnson, Golden Goose i mnoge druge. Modnoj reviji pridružuju se i trgovine Salt i Prostor koje se nalaze u obližnjim hotelima Monte Mulini i Lone. Luksuzni nakit predstavit će najpoznatiji hrvatski dizajner nakita - Nenad SOVILJ te DOBNER koji ujedno nudi i najprestižnije marke ručnih satova. EYECONOMY CLUB najavit će nove trendove najboljih neovisnih marki sunčanih naočala. Studio Gea, poznati kozmetički salon na šetnici, bit će zadužen za frizure modela.

16. - 19.9.   Degustacijski meniji u restoranima Primi Terreni (18-24h) i Bitinada (12-23h) 17. i 19.9. u 20 sati
Nastup klape Valdibora 18.9. u 20 sati
Nastup benda Backing Tracks 20.9. u 18 sati
Modna revija Lungomare Plaza Runway

 



Prikaži