Doživljaji

Top 5 open air cinema iskustava u Istri

Vjerujemo da ste vaš odmor rezervirali za punjenje baterija, s aktivnostima koje ne radite često. Zato iskusite kino na otvorenom! Pogledajte najbolje filmove u Istri pod zvjezdanim nebom i budite očarani ljepotom gledanja filma u ne tako klasičnoj kino dvorani.

pula film festivalPula Film Festival ili antičko kino pod zvijezdama
Ako je na vašem popisu želja posjetiti Arenu u Puli, preporučujemo da je doživite za vrijeme Pula Film Festivala. Ove godine se održava 66. puta, predstavljaju se i hrvatski filmovi (s engleskim prijevodima) i sve to na impozantnom platnu kojeg okružuje antički amfiteatar smješten u centru Pule.

Ako vam i dalje filmova nije dosta, preselite svoju želju za filmovima u Pula Film Festival na kaštelu i pokažite da ste pravi ljubitelj kina pod zvijezdama.

Movie night u Novigradu
Provedite ugodnu večer u Novigradu opuštajući se uz film u gradskom parku u centru starogradske jezgre, tik uz more. Sve projekcije sedme umjetnosti su besplatne, a na vama je da se zavalite na ležaljku i opuštate se uz Movie night na velikom platnu.

Motovun Film Felstival
Kino na brdu divova: Motovun Film Festival

Brdo, na kojem su prema legendi nekada davno živjeli divovi, svake godine u srpnju postaje i filmsko središte na sjeveru Istre.

Pet festivalskih dana posvećeno je projekcijama filmova, ali i nagrađivanju onih filmova koji su se posebno istakli. Propeler Motovuna je glavna nagrada, međutim glavni glumac koji će se pobrinuti da vam Motovun Film Festival ostane u lijepom sjećanju je ipak - Motovun.

Porec Open Air Cinema
Open Air Cinema kod vile Polesini

Vila Polesini za vrijeme održavanja Poreč Open Air Festivala postaje lokacija na kojoj se uz najzabavnije filmove zabavlja cijela obitelj! Pogledajte filmove poput Hotel Transylvania 3: ljetni odmor, Lego Batman i Mary Poppins i stvorite uspomene kojih ćete se rado sjećati!

Filmovi iza Kaštela u Žminju
Jeste li ikad bili u Žminju? Vrijeme je da posjetite ovo simpatično mjesto u središtu Istre tijekom srpnja i kolovoza i to zbog filma! U njihovom kaštelu, u kojem se održavaju i Žminj craft beer Festival, Istarski Festival Pašte i Bartulja, najveća pučka fešta u Istri, ove godine priuštite si filmsko iskustvo u idiličnom žminjskom kaštelu.

Prikaži