Doživljaji

Top 5 doživljaja u Istri na koje trebate povesti djecu

Vjerujemo da najmlađoj publici zabave nikad dosta, a posebice na doživljajima kreiranim posebno za njih. Ako boravite sa svojom obitelji tijekom kolovoza u Istri, preporučujemo događaje s kojih će vaša djeca zasigurno ponijeti nezaboravne uspomene.

Princess ballBal princeza na idiličnim lokacijama u Istri
Vaši najmlađi vole princeze iz bajki, super junake i ostale likove iz crtanih filmova? Bal princeza koji se održava tijekom Poreč Open Air i Rabac Open Air festivala, događaj je koji će ispuniti sve dječje snove o princezama i prinčevima. Djeca se mogu kostimirati u svoj najdraži lik, pogledati predstavu s ovogodišnjom temom Alise u zemlji čudesa i uživati ispred dvorca Isabella na otoku Sveti Nikola u Poreču te u parku ispod Valamar Sanfior hotela u Rapcu.

Malin Fest, jedinstven spoj tradicije i zabave
Povjesna vjetrenjača iz Medulina glavni je „krivac“ za održavanje Malin Festa, koji uspješno spaja tradiciju i zabavu za vašu djecu. Upoznajte braću Pošić i njihovu priču o gradnji vjetrenjača, sudjelujte u zabavnim igrama poput skakanja u vrećama i izradite sami svoj suvenir, pogađate - na temu vjetrenjače iz Medulina.

Srednjovjekovni festival
Srednjovjekovni festival, idealna prilika za vraćanjem u prošlost

Svetvinčenat krasi predivan kaštel Morosini-Grimani smješten u samom centru ovog piktoresknog mjesta, a tijekom Srednjovjekovnog festivala od 1. do 4.08. ispred kaštela u kolovozu imate prilike upoznati život i običaje tadašnjih stanovnika.

Neka vaša djeca na Srednjovjekovnom festivalu upoznaju stare zanate i vještine, okušaju se u tradicjskim igrama, upoznaju dvorsku ludu i probude viteza u sebi.

novigradKid's day Novigrad kao savršen dan svakog djeteta
Novigrad će se i u kolovozu pretvoriti u veliko igralište na otvorenom, idealno za djecu svih uzrasta. Djeca će uploviti u svijet mašte i cirkuskih vratolomija zajedno sa žonglerima, čarobnjacima i ostalim likovima koji će zasigurno navući osmijeh na lica djece, ali i svih vas koji još uvijek imaju dijete u sebi. Dođite na Kid's day!

Zašto djeca ne bi sama kreirala svoj događaj?
Vjerujemo da svaki roditelj želi svojoj djeci odmor iz snova, a možete ga i sami kreirati!
Odaberite aktivnosti koja vaša djeca najviše vole, neka sami odaberu hranu koju žele jesti, mjesta koja žele posjetiti i pretvorite jedan dan - u dan kada djeca biraju sve aktivnosti. Vjerujemo da će to biti događaj koji će im ipak najviše ostati u sjećanju, jer su ga sami kreirali.

Nadamo se da smo vas podsjetili da bi zabava i osmjeh trebali biti sastavni dio svakog obiteljskog odmora, a vjerujemo da ćete takav pronaći upravo u Istri.

Prikaži