Kultura

Putujte s Istra Inspiritom u čarobno vrijeme Božića

Obična putovanja su vam dosadila, želite putovati kroz vrijeme i saznati sve o božićnim pustolovinama čudesnih likova istarske mitologije? Pravo je vrijeme da dođete u Istru i doživite čaroliju Božića zajedno sa Istra Inspiritom.

Istra Inspirit
HO-HO-HO tko je to u Istru stigao?
Zanima vas što će se dogoditi kada se Djedu Božićnjaku razbiju saonice i on padne u ponor Pazinske jame na božićnu noć kada svoj djeci treba podijeliti poklone?
Kako će izaći iz jame i tko će mu pomoći otkrivaju glumci Istra Inspirita kroz predstavu Djed Božićnjak u Istri.

Predstava s božićnom tematikom prati Djeda Božićnjaka koji je zbog polomljenih saonica ostao zatočen u Istri. Obzirom na to da svoj djeci mora podijeliti poklone u jednoj noći, on nema vremena za gubljenje već smišlja plan kako nastaviti svoj put.

Predstava Istra Inspirit
Čudnovata mitološka bića Istre
Međutim, iznenađuju ga čudnovata mitološka bića koja susreće u Istri. Svake je godine ovdje, ali nikada nije susreo nestašnog macmalića ili Orka.

Prvi put upoznaje Istru na drugačiji način, a tko će mu pomoći da pronađe svoj put saznat ćete u ovoj božićnoj predstavi Istra Inspirita u Poreču i Umagu.

Djed Božičnjak
Hladna zima zabijelila je Istru
Želite li čuti priču o pravoj istarskoj zimi koja je naš poluotok zavila u bijelo? Visoko na vrhovima planine Učke, Zima je podigla svoje dvore od inja, a Istru pretvorila u carstvo vječnog leda. Što se točno dogodilo ispričat će vam u novoj predstavi Istra Inspirita glavni junak Kažunić Bepo koji će krenuti u pravu pustolovinu put Učke kako bi spasio Istru od carstva vječnog snijega i leda.

Hoće li u tome uspjeti i koje će sve prepreke imati u ovoj pustolovini, saznajte u novoj predstavi Istra Inspirita. Upoznajte likove iz istarske mitologije i doživite čaroliju Božića s Istra Inspiritom!

Prikaži