ISTRA INFO COVID-19 X

Sunce i more

Top 5 lokacija u Istri za neodoljive fotografije na Instagramu

Odlučili smo za vas izdvojiti fotogenične lokacije za Instagram lokacije u Istri, kako bi obogatili svoj Instagram profil razglednicama našeg predivnog poluotoka.

1560168348_5489 Najpoznatija Instagram lokacija u Rovinju
Zacijelo vam, kada kažemo „uzak prolaz, bijela stolica i ružičasto cvijeće“ pada na pamet fotografija koja može nastati isključivo u Rovinju. Nedaleko Spacia smjestila se scena koja je postala omiljena kulisa za fotografije uz koje ide #rovinj i #lovelyrovinj. Jer kako kaže i hashtag, mjesto je zaista ljupko! Saznajte i kakav je Rovinj po ljeti.


Mostić koji spaja Istru s Instagramom
Vjerujemo da većina vas na godišnjem odmoru traži mirna i spokojna mjesta uz more. Opuštajuća, a istovremeno i Instagramska lokacija nalazi se nedaleko povijesne utvrde Punta Christo u Štinjanu. Istražite ovo čarobno mjesto i spojite povijest i moderno doba dijeleći snimljenu fotografiju s vašim pratiteljima na Instagramu i ostalim društvenim mrežam.


Uz ovu Instagram fotografiju stavite #love i #Poreč
Želite li tijekom odmora snimiti romantične fotografije, predlažemo mjesto s kojeg se u pozadini savršeno ocrtavaju vizure Poreča, grada u kojem se nalazi Eufrazijeva bazilika uvrštena na UNESCO-ovu listu Svjetske kulturne baštine. Bit ćete najljepši par na Instagramu!

 

1560168362_5992Ulovite najljepšu fotografiju zalaska sunca
Ako je nešto čarobno u Istri, onda su to zalasci sunca. Za ovu vrstu fotografije zapravo se možete nalaziti bilo gdje u Istri, međutim preporučujemo da zalazak sunca uhvatite uz more. Na vašim će fotografijama boje biti čarobne! Za vas smo izabrali i Top pet istarskih zalazaka sunca.

Fotografija tanjura punog istarskih delicija
Bilo da se radi o tartufima, siru, pršutu ili morskim delicijama, vjerujemo da nećete pogriješiti ako se odlučite pohvaliti svojim pratiteljima savršenom #food fotografijom. Naša je preporuka da potražite autentičan restoran koji će vas odvesti na nezaboravno kulinarsko putovanje kroz gastronomsku ponudu Istre. Više o našoj gourmet ponudi potražite u brošuri Istra gourmet.

Prikaži