Vodeni parkovi

Podvodni park Verudela

» Zatvoreno zbog renoviranja hotela Brioni


20 000 milja pod morem na istarski način

Ljepote istarske obale nadaleko su poznate, a sada je moguće, na jednostavan i zabavan način, pobliže upoznati i istarsko podmorje na neobičan način. Podvodni park Verudela jedinstveno je iskustvo za koje nisu potrebni gotovo nikakvi preduvjeti, već samo želja za novim doživljajima. Smješten na istoimenom poluotoku kraj Pule, rasprostire se na gotovo 200 kvadratnih metara podmorja, a dubina mu se seže i do 4 metra. Prilaz parku je s obale i jedino što vam treba za silazak u istarske morske dubine je - kaciga. Posebno je osmišljena za ovu avanturu, teži 40 kilograma kako bi zadržala posjetitelja na dnu mora, a stavlja se netom pred spuštanje u more. Gumenom cijevi priključena je na banku kisika što omogućava normalno disanje, ali i kretanje.

Istovremeno pod vodom može boraviti najviše 5 posjetitelja koji s voditeljem ronjenja prelaze cijelu podmorsku šetnicu. A unutar podvodnog parka na Verudeli moguće se i brojne aktivnosti, pa tako možete sjediti na klupici, maziti morske ježeve, hraniti jata ribe, držati račiće i pogledati ostatke olupine. Želite li provjeriti svoju koordinaciju u moru, možete se okušati i u vožnji biciklom! Da bi svi posebni i zanimljivi trenuci ostali zauvijek zabilježeni, ronilac fotografira i/ili snima cijeli obilazak.

Sve potrebne informacije i upute za obilazak kao i stroga pravila ponašanja potrebna prilikom spuštanja u more, svi zainteresirani mogu potražiti u kućici smještenoj nedaleko od mjesta ulaska u park. Podvodnu avanturu na Verudeli dugo ćete pamtiti, ponajprije zbog neopisivog osjećaja kojeg pruža doživljaj boravka pod morskom površinom.

Radno vrijeme:
VII - 15.IX: 13:00 - 19:00

Cijena:
200,00 kn po osobi (fotografija za uspomenu uračunata u cijenu)

Napomena:
Najaviti grupe
Pogodno za djecu iznad 10 godina

Informacije i kontakt:

Ispod Hotela Brioni, HR-52100 Pula
Kontakt: Dean Počeko
M. +385 (0)99 6750308
FB/Podvodni park Verudela
pocekod@gmail.com

Prikaži