Zabava i tematski parkovi

Arena Mysterium

Priča o tajni koju skriva starovjekovni amulet. Priča o hrabrosti i smjelosti 5 čuvara amuleta, hrabrih gladijatora čijih sudbine su se povezale kako bi se na kraju razdvojile i nikad više ne bi srele. I tako je tajna zauvijek ostala tajnom. Sve do sada...


Jeste li ikada sanjali da budete u koži Indiane Jonesa ili profesora Langdona?
U igri Arena Mysterium pretvoriti ćete se u tim privatnih detektiva koji se specijaliziraju na misterije i koji je došao na trag koji vodi do izgubljenog amuleta. Sastavite tim od 2 do 5 ljudi (odjednom može igrati i više timova). Game master će se s vama naći na točno dogovorenom mjestu u centru grada. Uzeti ćete od njega tablet s aplikacijom igre. Game master će vam objasniti kako možete upravljati aplikacijom i onda već sami krenete s istraživanjem.

Arena Mysterium je jedinstvena gradska igra u kojoj igrači u timovima rješavaju različite zadatke, nailaze na prepreke i odgovaraju na pitanja.  Igra je odličan novi način kako upoznati Pulu „bez vodiča“ i uživati u slobodnom vremenu sa svojim prijateljima, obitelji ili kolegama na teambuildingu. 

Upoznajte Pulu s njezinom nezamjenjivom atmosferom, predivnom arhitekturom i znamenitom poviješću koja seže sve do antike na sasvim novi način.

Nemojte biti turisti, budite istraživači!

Radno vrijeme:
I - IV & XI - XII: na upit
V - X: 09:00 - 18:00

Cijene:
Cijena jedne igre je 440 Kn (€60).
Dvoboj (2 igre): cijena za obje igre iznosi 810 Kn (€110).
Igra se može igrati na hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom, češkom i slovačkom jeziku.

Informacije:
City Game
Pionirska 1, 52440 Poreč
M: +385 (0)95 757 8555 (hrvatski, engleski, češki i slovački jezik)
info@citygame.hr
www.citygame.hr
FB_citygamecroatia
IG @citygamecroatia

 

Prikaži