Zdravlje i ljepota

Top 5 ideja za doček Nove 2020 u Istri

Na Silvestrovo se u Istri možete odlično provesti na mnogim lokacijama gdje glazba, lokalni specijaliteti  i super zabava stvaraju nezaboravne novogodišnje trenutke. Ukoliko preferirate zabavu i doček u zatvorenom i toplom prostoru zavirite na ponude koje će vas, vjerujemo, inspirirati da dođete u Istru.

Hotel Coral
Savršen doček 2020. u Umagu
Umag, grad bogate turističke ponude i ovaj put nudi svojim gostima nezaboravan doček u hotelu Sol Garden Istra. Uz smještaj u hotelu i odličan provod te bogatu večeru, ali i nezaboravnu zabavu i ples uz glazbu uživo, vaš će početak Nove godine biti uistinu savršen.

Zabavno Silvestrovo u Novigradu
Odlučite li se dočekati Novu godinu na sjeverozapadu Istre tada nemojte propustiti zabavu i program koji su samo za vas pripremili u hotelu Aminess Laguna u Novigradu. Rezervirajte na vrijeme vaš smještaj i pripremite se za odličan novogodišnji program koji vas očekuje.

Hotel Lone
Love Is Lone u Rovinju
Tko od vas ne mašta o dolasku u Rovinj i dočeku Nove 2020. u luksuznom dizajnerskom hotelu Lone? Dočekajte 2020. uz DJ duo Milk & Sugar, spektakularni laser show i ples do zore. Ukoliko želite nastaviti i dalje sa zabavom, after party se nastavlja u noćnom klubu Lone.

Dijamantni doček u Poreču
Ukoliko se odlučite za doček Nove godine u Poreču tada vas s veseljem očekuju u hotelu Valamar Diamant. Za vas su pripremili odličnu gastronomsku ponudu kao i vrhunsku zabavu kako biste u što boljem raspoloženju nazdravili novim uspjesima i lijepim trenucima u nadolazećoj godini.

Hotel Belvedere
Veselo na jugu Istre
Odlučite li provesti posljednje dane u godini na samom jugu Istre tada vas pozivamo na bogatu novogodišnju večeru u hotelu Park Plaza Belvedere. Na samoj večeri moći ćete zapjevati i zaplesati kao i uživati u bogatom animacijskom programu. Kako bi vaš provod bio potpun, paket aranžman uključuje i korištenje bazena te Comfort Zone spa wellnesa.

Prikaži