Wellness hoteli

Casinò Hotel Mulino****


Osjetite opuštenost, smirenost i udobnost jedinstvenog Prestige Spa centra koji Vam nudi profesionalne programe za njegu lica i tijela te ponajbolje tehnike masaže.

Filozofija dobrog osjećanja temelji se na izvrsnoj kombinaciji tehnika masaže s dalekog istoka koje kombiniramo s najnovijim zapadnim tehnikama čime postižemo potpunu ravnotežu tijela, duha i uma.

Prestige Wellness & Spa jedinstveni je spoj međusobno povezane prirode i prirodnih proizvoda, nalazi se u luksuznom ambijentu na četvrtom katu hotela.
Prepustite se ljubaznom osoblju darujući sebi i svojim najdražima čarobne i jedinstvene trenutke. Prestige wellness & spa je idealno mjesto za relaksaciju duha i tijela.

Spa dio wellness centra uključuje unutarnji bazen s vodenim efektima, vanjski bazen sa slapom od 15m ispod kojeg se nalazi intimni separe, istaknuti se može i dekorativni mozaik s motivom kupačica u rimskim termama te tri vrste sauna: finska, rimska i turska (parnu kupelj), vip spa dio za dvije osobe s finskom saunom, prostor za opuštanje i relax.

Wellness:
- saune (finsku, rimsku, tursku)
- spa salt peeling
- bazen s grijanom slatkom vodom
- relax zona + welcome drink

Beauty dio čini osam moderno opremljenih soba za kompletnu njegu lica i tijela.
Atmosfera, umirujuća glazba te stručno osoblje pobrinut će se da se osjećate poput grčke božice Afrodite koja predstavlja simbol ljepote.
Moderno opremljen fitness zadovoljit će sve vaše potrebe te ćete uživati u vježbanju, podizanju kondicije i pripremi tijela za sve aktivnosti koje vas očekuju.


Casinò Hotel Mulino
Škrile 75a, HR-52460 Buje-Buie
T: + 385 (0)52 725 300
recepcija@mulino.hr
Wellness Casinò Hotel Mulino

Casinò Hotel Mulino****
Casinò Hotel Mulino****
Prikaži