Istralandia run & slide

Lokacija:

  • Brtonigla-Verteneglio

Datumi:

  • 23.06.18

Vrijeme:

  • |

Kontakt:

Stranica:

O eventu:

Zabavna utrka


Da je trčanje zdravo dobro je poznata činjenica, no da je usto i iznimno zabavna aktivnost rijetki znaju. Drukčiju stranu trčanja, onu zabavnu, najbolje ćete spoznati pridružite li se ovom lipanjskom događanju u Aquaparku Istralandia.
 
Istralandia Run&Slide nadasve je neobična utrka, tijekom koje se trči 5 kilometara kroz kompleks vodenog parka, ali i okolnih staza, no pravo iznenađenje slijedi na cilju. Naime, prekrasan krajolik i zadivljujući pogled oduševit će sve rekreativce i sportaše, a pravi wow efekt natjecatelji će doživjeti na cilju, u koji se ulazi spuštanjem niz tobogan od šest staza.

Najveći novitet ove godine je dječja utrka koja će oduševiti i naše najmlađe trkače.

Svi trkači, rekreativci i ostali željni adrenalina i dobre zabave pozvani su na ovu izuzetnu utrku začinjenu atrakcijama. Za prisustvovanje dovoljno je prijaviti se između 1. travnja i 15. lipnja te uplatiti 100 kuna (50 kn za djecu) u što je uključena organizacija utrke, majica utrke, obrok te besplatan cjelodnevni boravak u akvaparku uz korištenje zabavnih sadržaja.

Info:
Vrijeme utrke: subota 23.06.2018. sa startom u 08:30 za djecu te u 9:00 za odrasle
Mjesto održavanja: vodeni park Istralandia (Brtonigla - N.Vas)
Prijave: 01.04.2018. - 15.06.2018. na www.trickeri.org
Preuzimanje startnih paketa: na dan utrke od 7:00 do 8:30
Nagrade: medalje za prvo troje u muškoj i ženskoj konkurenciji i nagrade Istralandie za pobjednike u vidu sezonskih karti te medalje za najmlađe.

*Na utrku se mogu prijaviti natjecatelji stariji od 6 godina (od 2012. godišta na dalje). Svi maloljetni natjecatelji do 18 godina moraju imati pismenu dozvolu roditelja koja će se potpisivati na dan utrke za vrijeme podizanja startnih paketa. Ukoliko maloljetni natjecatelj ne dolazi sa roditeljem pismenu potvrdu mora donijeti na prijavnicu na dan utrke.


» www.trickeri.org & www.istralandia.comPrikaži