Dani meda Labinštine

Pripremite se za zimu i zaštitite svoj imunitet proizvodima od domaćeg meda na već tradicionalnim Danima meda Labinštine koje organizira Pčelarska udruga Labin.

Na međunarodnoj izložbi meda sudjelujte u edukativnim radionicama, nabavite proizvode od meda na prodajnoj izložbi, degustirajte jela i slastice s medom koje će spravljati labinski ugostitelji.

Tijekom cijelog mjeseca u labinskim restoranima možete kušati i posebne jelovnike s medom, a možete se i prošetati do edukativnog Gradskog pčelinjaka u Labini gdje ćete saznati mnoštvo korisnih informacija o pčelarstvu i medu.

U subotu i nedjelju, 23. i 24. studenog, od 10 do 17 sati, u maloj dvorani sportskog centra Franko Mileta u Labinu, sudjelujte na edukativnim radionicama, nabavite med i proizvode od meda, degustirajte jela i slastice s medom koje će spravljati labinski ugostitelji.
U periodu od 16. do 24. studenog u restoranima Dorina, Due Fratelli i Velo Kafe, konobi Dišpet i Pizzeriji Burra možete uživati u kreativnim jelima s medom.

Popis delicija možete pronaći na web stranici www.rabac-labin.com.

Dobrodošli u Labin na 4. Dane meda Labinštine !

Prikaži