Plava Laguna triatlon 5150 Poreč

Lokacija:

  • Poreč-Parenzo

Datumi:

  • 05.05.19

Kontakt:

  • Plava Laguna
  • R. Končara 12, 52440 Poreč

Stranica:

O eventu:

Olimpijski triatlon


Poreč će 5. svibnja ove godine biti domaćin spektakularnog eventa - najvećeg olimpijskog triatlona u Hrvatskoj - 5150 triatlon.

Triatlonci, nemojte ove godine propustiti porečku utrku! Plava Laguna triatlon 5150 Poreč, Hrvatska optimalan je izbor za otvaranje sezone i za natjecatelje s ciljem postavljanja osobnog rekorda. Staza je ravna, pristupačna i atraktivna, pogodna za sportaše svih razina pripremljenosti i iskustva.

Plivat ćete u kristalno čistom Jadranu, u zaštićenoj uvali, a trčati i biciklirati kroz pitomi mediteranski krajolik.

Start, cilj i svi važni popratni događaji vezani za utrku održat će se u sklopu Zelena Resorta, gdje se nalazi i službeni hotel eventa - hotel Molindrio Plava Laguna i gdje ćete, uz vrhunski smještaj, imati na raspolaganju sve dodatne potrebne sadržaje.

Dodatna motivacija za dolazak zasigurno je i mogućnost osvajanja kvalifikacijskih mjesta za utrku Ironman Austria - Kärnten Klagenfurt.

Prijavite se i otkrijte Istru i Poreč: jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj koje oduzima dah svojom ljepotom i bogatom poviješću. Za avanturiste željne boravka na otvorenom ovaj dio Istre idealna je destinacija koja nudi prekrasnu obalu i more samo nekoliko minuta od fascinantne unutrašnjosti s mnoštvom mogućnosti za trčanje, plivanje, planinarenje i biciklizam.

U Poreču će također, 06. kolovoza 2019. biti održane i uzbudljive utrke Iron Girl i IronKids, prva namijenjena isključivo ženama, a druga djeci. 

Plivanje:
Plivačka etapa dugačka je 1500 metara (1 krug)
Bicikliranje:
Dužina staze: 40 km (svaki krug 20 km)
Visinska razlika: 450 m
Trčanje:
Dužina staze: 10 kilometara

» Informacije
» FB_Plava Laguna 5150 PorečPrikaži