Plava Laguna triatlon 5150 Poreč

Lokacija:

  • Poreč-Parenzo

Datumi:

  • 10.05.20

Kontakt:

  • Plava Laguna
  • R. Končara 12, 52440 Poreč

Stranica:

O eventu:

Triatlon utrka


Prvo izdanje 5150 triatlona u Poreč je dovelo više od 400 triatlonskih entuzijasta iz cijeloga svijeta, a sveukupna je utrka bila uspješna i uzbudljiva.

Pridružite nam se i u 2020.!

Kao početna utrka sezone, Plava Laguna triatlon 5150 Poreč, Hrvatska optimalan je izbor za natjecatelje s ciljem postavljanja osobnog rekorda – staza je ravna, pristupačna i atraktivna.

Plivat ćete u kristalno čistom Jadranu, u zaštićenoj uvali, a trčati i biciklirati kroz pitomi mediteranski krajolik.

Cijeli će se event održati u Zelena Resortu, gdje ćete, uz vrhunski smještaj, imati na raspolaganju i sve dodatne potrebne sadržaje.

Najuspješniji natjecatelji imat će priliku osvojiti kvalifikacijska mjesta za utrku Ironman Austria - Kärnten Klagenfurt.

Više informacija o eventu i prijavama potražite ovdje.

Kod prijave na utrku, bit ćete upućeni na web-lokaciju partnera za registraciju i uplate - Active Network, LLC ("Active"). Podaci koje dostavite bit će podložni politici privatnosti te tvrtke. Active će na kraju postupka prijave podijeliti vaše podatke s organizatorima događaja ISTRA D.M.C. Ltd ("ISTRA"), World Triathlon Corporation ("WTC") i Ironman Germany GmbH ("IMG").

Podatke dostavljene tijekom procesa prijave koji će biti dostupni ISTRA-i, WTC-u i IMG-u te će strane obraditi u skladu s Pravilima privatnosti kod prijave Plava Laguna 5150 Triatlon Poreč, Hrvatska Registration Privacy Policy.Prikaži