Sea Star Festival

Lokacija:

  • Stella Maris / Umag-Umago

Datumi:

  • 27.05. - 30.05.21

Kontakt:

  • Exit festival

Stranica:

O eventu:

Glazbeni festival by Exit


Priželjkujete ludo, zabavno i nezaboravno ljeto?! Čini se da nećete dugo čekati, jer se na jadranskoj obali već u svibnju priprema party svjetskih razmjera. Vrhunska glazba, poznati organizatori i više od 70 izvođača na šest pozornica. Gdje? U Umagu na Sea Star Festivalu!

Velika imena svjetske i regionalne scene
U Umagu su do sada neumorno partijali deseci tisuća glazbenih hodočasnika, a Sea Star Festival zaslužan je i za sve raniji dolazak ljeta i otvaranje sezone kupanja. Uz najveću ikad postavljenu glazbenu pozornicu u Istri - Addiko Tesla Stage - i vrući party amfiteatar - Nautilus Arenu, publika se do sada zabavljala u ukupno 16 festivalskih zona.

Sea Star Festival do sada su pohodili svjetski DJ kao što su Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike, Robin Schulz, Paul van Dyk, Ofenbach, Nina Kravitz i Sven Väth te bendovi Prodigy, Hurts, Wu-Tang Clan i brojni drugi. Podjednako je impresivan popis domaćih i regionalnih imena koja su privukla veliki interes publike: Tram 11, Edo Maajka & Band, Nipplepeople, Elemental, Krešo Bengalka, Hladno pivo, Dječaci, Kiša metaka, Detour, Vojko V i brojni drugi.

Pripremite za najbolju party sezonu u Istri i ...
Let's get the party started!Prikaži