P(o)sjeti park skulptura Dubrova

Kako bi doprinijeli kvalitetnijem upoznavanju kulturne baštine, Turistička zajednica Općine Sveta Nedelja i Udruga Mediteranski kiparski simpozij pozivaju sve zainteresirane na edukativnu šetnju kroz Park skulptura Dubrova.

Park se nalazi uz glavnu prometnicu koja povezuje Pulu i Rijeku, neposredno pokraj stancije Dubrova s baroknom palačom Franković-Lazzarini.
Doživite jedinstvene trenutke umjetnosti u prirodi u ovoj otvorenoj galeriji, koja se prostire na 33 hektara površine te je djelomično okružena suhozidom.

Posjetite svojevrsni „muzej na otvorenom“ u kojem ćete upoznati djela vrsnih umjetnika i kipara.

Edukativna šetnja će se održati u nedjelju, 12. srpnja 2020. godine na hrvatskom jeziku, te ponedjeljak, 13. srpnja 2020. na engleskom jeziku.
Vođenje kroz Park skulptura Dubrova održat će Vedrana Juričić, vodičkinja i povjesničarka umjetnosti, koje će trajati 90 min a započinje kod „ZELENE KOCKE“ na Dubrovi u 18 sati.

Sudjelovanje na edukativnoj šetnji je besplatno, a prijave su obavezne radi bolje organizacije te se zaprimaju na slijedeće e-mail adrese: info@tzosvetanedelja.hr ili mediteranskikiparskisimpozij@gmail.com do četvrtka 10. srpnja 2020.

Prikaži