Kazališna predstava za djecu: Ljepotica i zvjer

Produkcija: Teatar Naranča, Pula
Glume: Monika Mihajlović, Majkl Mikolić i Luka Juričić.
Režija: Boro Stjepanović
Autor teksta: Igor Bojović
Kostimografija: Valentina Ferlin Živić, Uruš Raguž
Scenografija: Lena Modrušan
Glazba: Ugo Korani
Maske: Marina Štembergar, Lena Modrušan
Sadržaj:
Priča je ova svjedok velike mržnje što pretvaraše mladiće u zvijeri. Nekada davno, u Ružinom carstvu to bi, gdje živio je mladi i oholi Princ. Jedne kobne noći Zlobnica Čarobnica izbola je Princa ružinim trnjem i pretvorila ga u Zvijersku Zvijer koja će opaka zlu služiti vjerno. Tek ljubav ove ukinuti će njene čini i to samo onda kad djevojka mlada zavoli njega; kad zavoli silno, više nego sebe; Zvijer će opet čovjek biti.
No jednoga dana tmuran oblak pokrije šumu Zvjersku. I padne takva kiša da ni najdeblja krošnja nije mogla zaštiti nikog živog. Tad u dvoru zvjerskom Najljepša međ najljepšima sklonište potraži...
Hoće li se Najljepša međ najljepšima u Zvijer zaljubiti i osloboditi začaranog Princa zlih čini i zvjerske ružnoće, pogledajte u novoj predstavi Teatra Naranča Ljepotica i Zvijer.

KAZALIŠTE A. GANDUSIO - PRODAJA ULAZNICA:
Cijena ulaznice: 20,00 kn

RADNO VRIJEME BLAGAJNE KAZALIŠTA 7 DANA PRIJE PREDSTAVE:
utorak/srijeda/petak: 11-12 i 18 -19 sati
subota: 18-20 sati
Prodaja kazališnih karata 1 sat prije predstave ili 30 minuta prije filmskih projekcija.
BROJ TELEFONA BLAGAJNE: 095 211 65 77; 095 211 65 73

REZERVACIJA KAZALIŠNIH KARATA:
Rezervacija karata se može vršiti na rezervacijskom sustavu www.rezervacije-pour.hr, a podignuti na blagajni kazališta najkasnije 30 minuta prije početka predstave, u protivnom se briše iz sustava.

VAŽNA NAPOMENA: UPUTE POSJETITELJIMA
Sukladno epidemiološkim uvjetima usuglašenim sa Stožerom civilne zaštite Istarske županije u cilju sprječavanja širenja bolesti COVID-19, uzrokovane virusom SARS-CoV-2, predstavi može prisustvovati ograničen broj posjetitelja (65 osoba). Ulaskom u kazalište obavezna je dezinfekcija ruku, nošenje zaštitnih maski i dobrodošlo je održavanje fizičke distance stoga preporučamo raniji dolazak na događanje kako bi izbjegli stvaranje gužve.

Lokacija:

  • Kazalište Antonio Gandusio / Rovinj-Rovigno

Datumi:

  • 04.12.20

Vrijeme:

  • 17,30 & 19,00

Kontakt:

  • Pučko Otvoreno Učilište Grada Rovinja-Rovigno
  • info@pour.hr
Prikaži